Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
VREDO Dodewaard BV
Welysestraat 25a
6669 DJ Dodewaard
Nederland

Tel: +31 (0) 488 411 254
Fax: +31 (0) 488 412471
E-mail: info@vredo.nl

BTW: NL 005054746B01
KvK: Tiel: 11014234

www.vredo.com
OMSCHRIJVING MERKEN
Vredo is een toonaangevend ontwerper en fabrikant van machines voor de agrarische en groene sector. Al meer dan 35 jaar heeft Vredo zijn kwaliteiten bewezen. Vredo doorzaaimachines, Vredo zodenbemesters, Vredo zelfrijdende mestmachines (Tracs), Vredo Kommunaal Tracs, alle bijbehorende onderdelen, speciale projecten.
CONTACTPERSONEN
Pieter Teunis Hoogland
Export Manager doorzaaimachines
+31 (0) 6 53 47 14 50
pthoogland@vredo.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Fieldtopmaker aan de slag op Het Wedde
Hoofdgreenkeeper Lotgerink is de uitdaging aangegaan om een stuk fairway te behandelen met de Fieldtopmaker en daarna in te zaaien met Barenbrug RPR Sport.
Lees meer
In één dag kennismaken met de laatste ontwikkelingen in precisiebeheer
Na eerdere succesvolle edities voor sportveldonderhoud, worden dit jaar op 5, 7, 12 en 14 juni bijeenkomsten van de Greenlivetour georganiseerd gericht op golfbaanaanleg en -onderhoud.
Lees meer
Gazon Demodag wordt Nationale Demodag Hoveniers
De derde woensdag in september vindt de negende editie van de Nationale Gazon Demodag plaats. Deze keer echter onder en nieuwe naam: Nationale Demodag Hoveniers.
Lees meer
Facelift voor Fine Turf serie van Vredo
Vredo Dodewaard zal op de Nationale Gazon Demodag in Eemnes voor het eerst haar complete Fine Turf lijn in nieuw design tonen.
Lees meer
Een nieuw onderkomen voor de Imants Field Top Maker
Wie kent er nu niet de Field Top Maker. Deze maaifreesmachine werd al weer lang geleden uitgevonden door de Rotterdamse fieldmanager Ko Rodenburg, vandaar dat de machines in grote dele van de wereld bekend is als de Koro Field Top Maker.
Lees meer
Maak nu kennis met slim doorzaaien
Vindt u na doorzaai ook zo weinig veldbeemdgras in de mat terug? Graszaadspecialist Limagrain Advanta en machinefabrikant Vredo presenteren de oplossing: Advance DDS.
Lees meer
Ruim 300 bezoekers op zonnige Nationale Gazon Demodag
Bezoekers werden door expertbedrijven bijgepraat over de nieuwste inzichten, technieken en materialen rondom de aanleg en het onderhoud van gazons.
Lees meer
Verschillende doorzaaidemo’s
Zaaizaadbedrijf Limagrain Advanta toont een supersnelle herstelformule voor gazons, trapveldjes en recreatieterreinen. In samenwerking met Vredo zijn verschillende demovakken met enkele en dubbele doorzaai aangelegd
Lees meer
Agro Groen Techniek Award 2016 voor Vredo en Post
De Agro Groen Techniek Awards 2016 zijn voor Heftruckcentrum Post en Vredo. Post Heftrucks mag zich in 2016 het Beste Servicebedrijf van Nederland noemen. Vredo is bekroond tot Beste Productiebedrijf.
Lees meer
Meer veldbeemd in sportvelden 's-Hertogenbosch
In opdracht van Henri Bekkers van gemeente ’s-Hertogenbosch zaaide het werk- en ontwikkelbedrijf Weener XL de afgelopen maanden 52 sportvelden door met de Vredo-machine.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
'De ideale combinatie van theorie en parktijk'
Na twee succesvolle edities organiseert GKB Machines in juni met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Tussen dinsdag 5 en donderdag 14 juni doet de Greenlive Tour vier verschillende golfbanen aan, met precisiebeheer op de golfbaan als thema.
'Goed doorzaaien geeft een kwaliteitsboost'
Na een lange koude periode is voor het sportveldbeheer het seizoen weer begonnen. Nu op de juiste manier doorzaaien geeft een kwaliteitsboost waar velden het hele jaar van profiteren. Het is om die reden dat de nieuwe Advance DDS-methode snel opgang maakt bij renovatie en groot onderhoud.
Lente; tijd voor gazonverjonging
Na een koude winter staat de lente voor de deur en kijken we weer enigszins bezorgd naar de grasmatten, die weer geleden hebben onder een strenge vorstperiode. Tijd dus om de mat te verzorgen.
Gratis snelcursus gazononderhoud en -herstel
Leer alles over het aanleggen, onderhouden en renoveren van gazons op de aanstaande Nationale Gazon Demodag op 20 september a.s. in het Utrechtse Eemnes.
Slim doorzaaien verovert Nederland
In 2015 sloegen graszaadbedrijf Limagrain Advanta en machinebouwer Vredo de handen ineen, met als gezamenlijke missie meer veldbeemdgras in onze sportvelden te krijgen.
Koggeland gelooft in natuurgras
Het SBR-debacle doet vermoeden dat we alleen nog maar op gemalen autobanden sporten, maar het tegendeel is gelukkig waar. Overal in Nederland zijn nog fieldmanagers die volop geloven in de combinatie van sport en natuurgras. Dat dit niet alleen de oudere garde is, bewijst Jan Delamarre van de gemeente Koggenland.
Eén dag exvelleren, of ... het hele jaar presteren?
In 1992 begon binnen de NGF het besef te groeien dat een goede wedstrijdvoorbereiding bijna het halve werk is. En geconfronteerd met een perfecte wedstrijdconditie op de Hoge Kleij, besloot de NGF, mede aan de hand van de ervaringen van de Hoge Kleij, richtlijnen op te stellen voor de voorbereiding op NGF-wedstrijden.
Eindeloos bezig met het creëren van de perfecte grasmat
Natuurgras is milieutechnisch gezien natuurlijk veel duurzamer dan kunstgras. De bespelingscapaciteit van natuurgras neemt ook alsmaar toe, omdat graszaadbedrijven blijven investeren en zich ontwikkelen. Hoe ziet hun innovatie-agenda er voor de komende jaren uit?
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE