Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Bras Fijnaart
Oude Heijningsedijk 30
4794 RE Heijningen
Nederland

Tel: 0168 462 856
Fax: 0168 463 814
E-mail: welkom@brasfijnaart.nl

www.brasfijnaart.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Met de kennis en ervaring van drie generaties heeft BRAS FIJNAART zich ontwikkeld tot een hypermodern bedrijf. We beschikken over de mensen, de kennis en de middelen om aan elke groenbehoefte snel, efficiënt en kundig te voldoen. Groenvoorzieningen, hovenierswerkzaamheden, cultuurtechniek, grasterreinen en erosiebestrijding zijn onze specialismen. Duurzaamheid in ons werk en een duurzame relatie met onze klanten en het milieu zijn de pijlers van ons bestaan. Desso GrassMaster
Topdrain
Rentmeesterschap op sportaccommodaties

CONTACTPERSONEN
Martijn Corstiaensen
Projectleider
06 301 087 95
martijn@brasfijnaart.nl
Goof Rijndorp
Directeur
g.j.rijndorp@brasfijnaart.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Pitch invasion forces premature replacement
Jubilant fans who stormed onto the pitch after their club Cercle Brugge secured promotion to the highest Belgian football competition caused so much damage that management of Jan Breydel stadium had no other option than replacing the pitch.
Lees meer
Nieuwe grasmat voor Jan Breydelstadion in Brugge
Onlangs werd in het Jan Breydelstadion in Brugge (België) de grasmat vervangen. Bras Fijnaart had daarbij de taak om de oude grasmat te verwijderen.
Lees meer
Maatwerk door sensoring
Bras Fijnaart deelde op de Nationale Grasdag haar kennis over sensoring van velden voor maatwerkoplossingen.
Lees meer
Themadag 'smart fieldmanagement' druk bezocht
De vijftiende editie van de Nationale Grasdag stond woensdag 24 januari volledig in het teken van innovaties in fieldmanagement. De dag trok zo'n 300 aanwezigen.
Lees meer
Nationale Grasdag: de slimme grasmat is niet alleen een toekomstbeeld
Over twee weken vindt de vijftiende editie van de Nationale Grasdag plaats, dit jaar in de Amsterdam Arena. Het thema: smart fieldmanagement.
Lees meer
December de tijd van goede doelen
Kersttijd is een uitstekende tijd om te geven en om te delen. Iedereen kent het Glazen Huis van 3FM en zo zijn er nog talloze goede doelen in december. Bras Fijnaart besloot deze maand structureel te gaan bijdragen aan KWF kankerbestrijding.
Lees meer
Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek wint Stigas-prijs
Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek heeft vorige week de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2017 gewonnen.
Lees meer
Vijf genomineerden in de race voor Stigas-prijs
De genomineerden zijn Aardoom Hoveniers, Aldo – Natuurlijke Tomaat, Bras Fijnaart, Nolina Kwekerijen en Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek.
Lees meer
Nationale Grasdag over toekomstig sportveldbeheer
Op woensdag 24 januari 2018 krijgen bezoekers in de Amsterdam Arena alles te horen en te zien over smart fieldmanagement.
Lees meer
Mini-symposium nieuwe stedelijke natuur
12 oktober wordt bij het Wellant College in Gouda door Regelink Ecologie & Landschap, Bras Fijnaart, Hoek Hoveniers en Heem een mini-symposium over nieuwe stedelijke natuur georganiseerd.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Het nagestreefde Groenkeur-niveau is bereikt; bedrijven willen verder
Kan het Groenkeur-certificaat weg omdat het doel is bereikt of moet het juist verder worden ontwikkeld? De stemming in de sector varieert van kritisch tot enthousiast.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Het hele jaar voetballen op natuurgras:
Als beheerder van natuurgrassportvelden bent u het hele jaar bezig om het gras in een optimale conditie te houden. U zaait, maait en beregent. Desondanks komt het voor dat na alle inspanningen wedstrijden en trainingen worden afgelast. Omdat het veld te nat is, te modderig of kapot.
Slim doorzaaien verovert Nederland
In 2015 sloegen graszaadbedrijf Limagrain Advanta en machinebouwer Vredo de handen ineen, met als gezamenlijke missie meer veldbeemdgras in onze sportvelden te krijgen.
Korrels op de korrel tijdens jubileumeditite congres
Op donderdag 1 december organiseerde vakblad Fieldmanager voor de tiende keer het Nationaal Sportvelden Congres. Gesprek van de dag tijdens deze jubileumeditie was de discussie rondom SBR-infill. ’s Avonds werd voor de zevende keer de Fieldmanager of the Year Award uitgereikt.
Lava in de toplaag opnieuw uitgevonden als onderdeel van slim totaalconcept
Op woensdag 23 november hielden de initiatiefnemers van het O2-Natuurgrasconcept Kybys en DCM, samen met veldpartner Bras Fijnaart, een studiedag bij Bras Fijnaart.
'De rentmeester ontzorgt in alles, ook in de communicatie met clubs'
Op de Nationale Grasdag 2014 kwamen Kybys contracting en Bras Fijnaart voor het eerst naar buiten met hun samenwerking op het gebied van rentmeesterschap: het compleet overnemen van beheer en onderhoud van sportaccommodaties van opdrachtgevers.
Hoe groen is uw gras
Of het nu linksom of rechtsom is, we zullen met een groener sportveldbeheer uiteindelijk een duurzame sportomgeving moeten creëren. Maar hoe realiseren we sportvelden die maatschappelijk verantwoord zijn aangelegd en worden onderhouden, zonder uiteraard afbreuk te doen aan de speelkwaliteit en veiligheid?
1 | 2