Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Sportpark De Toekomst
Borchlandweg 16-18
1099 CT Amsterdam
Nederland

Tel: 0203119103

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
AH Vrij voert sanering uit bij ombouw naar Grassmaster-veld
Op het Sportcomplex De Toekomst is AH Vrij in opdracht van AFC Ajax en Fieldturf Benelux gestart met het ombouwen van een kunstgrasveld naar een Grassmasterveld.
Lees meer
Drie nieuwe GrassMaster hybridevelden voor AFC Ajax
In opdracht van AFC Ajax is kunstgrasproducent FieldTurf vorige week gestart met de aanleg van het eerste van drie nieuw te realiseren GrassMaster hybridevelden op trainingscomplex De Toekomst.
Lees meer
Samenwerking Magnation en Aquaco bij Ajax
Begin juni werd gestart met een irrigatie-waterbehandeling van Magnation Water Technologies bij Ajax.
Lees meer
Update: Veld Amsterdam Arena wordt vervangen
Gisteren berichtten wij nog dat het veld van de Amsterdam Arena overladen is met kritiek. Naar aanleiding van deze kritiek is de Arena gisteren begonnen met het vervangen van de grasmat.
Lees meer
Ajax neemt POGO Turf Pro in gebruik
Martin Brummel, fieldmanager bij Ajax, maakt samen met zijn team vanaf heden op sportpark 'De Toekomst' gebruik van de POGO Turf Pro.
Lees meer
Robotmaaier Big Mow bij Ajax
Sinds gisteren 2 september is de robotmaaier Big Mow van Robotmaaier.com geïnstalleerd op het nieuwe trainingsveld van AFC Ajax.
Lees meer
GOTY 2015-genomineerde Martin Brummel maakt overstap naar voetbalwereld
Martin Brummel, golfclubmanager bij Golfclub Zwolle en GOTY 2015-genomineerde, stapt over naar de voetbalwereld. Binnenkort treedt hij in dienst bij Ajax.
Lees meer
Voetbalveld Amsterdam Arena krijgt ISO-certificaat
De grasmat van de Amsterdam Arena is officieel ISO-gecertificeerd. De Arena is het eerste stadion in de wereld dat het ISOcertificaat ontvangt voor het voetbalveld.
Lees meer
Nieuwe grasmat in Amsterdam Arena
Ajax speelt zaterdag aanstaande om 18:45 uur tegen PEC Zwolle op een nieuwe grasmat. Na afloop van de Klassieker Ajax-Feyenoord was er veel kritiek op het veld in de Amsterdam Arena.
Lees meer
Voetbalfan zit tegen veld aan in Arena
Tijdens de eerste klassieker Ajax-Feyenoord van dit jaar zijn de extra zitplaatsen in de Amsterdam Arena in gebruik genomen.
Lees meer
1 | 2
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Henk van Raan: ‘Groene vingers maken in de toekomst plaats voor groene computers’
De Amsterdam Arena wil de kar gaan trekken als meest innovatieve stadion dat in 2020 het Europees Kampioenschap faciliteert. Het zet in op smart technology voor het stadion en voor het veldonderhoud. De rolverdeling is daarbij duidelijk: FieldTurf Benelux levert en legt de grasmat, De Enk Groen & Golf is verantwoordelijk voor het onderhoud.
Achtste BVO-dag kan opnieuw rekenen op volop interesse
Het is een jaarlijkse traditie geworden, een dag waarop stadionmanagers en fieldmanagers van betaaldvoetbalorganisaties bij elkaar komen en zich laten bijpraten. Dinsdag 10 januari vond alweer de achtste editie plaats, dit keer in De Grolsch Veste, thuishaven van FC Twente.
Inzet van een robotmaaier bespaart voetbalclub een veldrenovatie
V.v. ODV in Wijnjewoude is een kleine club in Friesland, die financieel moet roeien met de riemen die hij heeft. Door het gebruik van een robotmaaier, de afgelopen jaren, hoefde de vereniging een veld gelukkig niet te renoveren, wat veel geld bespaarde.
Verticuteren zonder schade met stille maaier
In de derde week van november hield Milati Grass Machines demo’s van de Fleet Line Marking en Allett machines bij Heerenveen, AZ, De Toekomst, FC Utrecht en bij FC Twente.
Kunstgras wacht groot budgetprobleem in 2018
Een nieuwe maatregel om kunstgrasvelden gebouwd vanaf 2010 na acht jaar te herkeuren, gaat in 2018 van start. Terwijl de KNVB vanuit Zeist strenge taal laat horen, boog een zaal vol met fieldmanagers zich onder leiding van een keuringsexpert over de gebruikersnorm voor die herkeuring. ‘Dit gaat budgetproblemen geven’, was de conclusie tijdens een seminar op sportpark De Toekomst (Ajax) dat deel uitmaakte van de GREENlive Tour.
De magie van magnetisering
De scepsis in de markt is groot, nog steeds. De belofte die leverancier Magnation doet is dan ook niet mis: twintig procent besparing door op de beregening te bezuinigen en nog een groenere, gezondere grasmat ook. Magnetisering als tovermiddel, wie gelooft daarin? Steeds meer mensen, zo blijkt uit een rondgang langs betrokkenen die ermee experimenteren.
1 | 2 | 3