Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
ICL Specialty Fertilizers Golf Sport en Openbaar Groen
Koeweistraat 4
4181 CD Geldermalsen
Nederland

Tel: 0418 655 700
Fax: 0418 655 745
E-mail: info.benelux@icl-group.com

https://icl-sf.com/nl-nl/explore/sportvelden-golfbanen-parken-tuinen/
OMSCHRIJVING MERKEN
Sportvelden, golfbanen, parken en tuinen

Kwalitatief hoogwaardige meststoffen en graszaden maken golfbanen sneller, sportvelden sterker en parken groener. Met continue onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën, biedt ICL Specialty Fertilizers het antwoord op alle vragen over aanleg en onderhoud van golfterreinen, sportvelden en parken.
Op het tabblad Producten (bovenin) staat een overzicht voor een gemakkelijke keuze. U kunt ook links op deze pagina uw keuze maken.

ICL Specialty Fertilizers is een wereldwijde leider in plantenvoeding
Alles wat we doen is gericht op één doel: planten, gewassen en gras beter laten groeien. We benutten state-of-the-art precisievoeding en technologie om verzekerd te zijn van optimale gewasontwikkeling en kwaliteit. We begrijpen daarbij als geen ander dat groei nooit ten koste mag gaan van het milieu.

Het assortiment van ICL Specialty Fertilizers loopt voorop wat betreft innovatieve technologie met als resultaat geavanceerde oplossingen en hoogwaardige meststoffen. Wij hebben krachtige gecontroleerd vrijkomende meststoffen en wateroplosbare meststoffen ontwikkeld, waaronder de hoogstaande merken Osmocote, Peters en Universol. Osmocote Exact staat onder professionele kwekers bekend als het meest toonaangevende product in de markt van meststoffen met het beste rendement.

Alle meststoffen van ICL Specialty Fertilizers hebben één ding gemeen: ze bieden precies datgene wat planten en gras nodig hebben om te groeien en renderen. Ons team van toegewijde technische experts zorgt ervoor dat uw bemestingsplan naadloos aansluit op uw productiesysteem en de voedingsbehoeften van uw gewassen.
Minerale meststoffen
Als de wereldleider op het gebied van meststofproductie, heeft ICL een breed scala aan oplossingen om uitstekende resultaten te bereiken.

Hoveniersproducten
Met de hoveniersproducten van ICL, zal het gazon er niet alleen schitterend uitzien, het zal ook sterk zijn en in tegen weer en intensief gebruik bestand zijn. Ook borders, bomen en struiken hebben er nog nooit zo goed uitgezien.

Graszaad
Graszaad van ICL Specialty Fertilizers is ontwikkeld na jarenlang onderzoek en met innovatieve technologieën zoals Zip-Seed. Samen met deskundig advies biedt ICL Specialty Fertilizers de oplossing voor uw uitdagingen!

Gewasbescherming
ICL biedt gewasbeschermingsmiddelen als verantwoordelijke oplossing voor het in de hand houden van onkruid, insecten en ziekten. Alle gewasbeschermingsmiddelen van ICL zijn van de hoogste kwaliteitsstandaard op het gebied van milieu-, gezondheids- en veiligheidseisen.

Wetting agents
Waterverdelers zijn gemaakt om de hoeveelheid water in de toplaag te reguleren.

Product application
Spreaders that are reliable and efficient are a crucial part of a turf manager’s inventory. In order to get the best results from your fertilizer it is crucial to apply it accurately.
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Genomineerden Greenkeeper of the Year 2018 bekend
De genomineerden Greenkeeper of the Year 2018 zijn Jeroen van Eijk (Golfbaan Broekpolder), Arjan Westeneng (Golfbaan de Woeste kop), Patrick van den Beuken (Golfbaan Welschap) en Eric Wijnhoven (Golfbaan Geijsteren).
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
28 september: elfde editie Nationale Grasdag België
De Nationale Grasdag gaat dit jaar 'on tour'; er wordt vanaf deze elfde editie een bezoek gebracht aan de graszodenkwekers zelf.
Lees meer
Wie wordt Greenkeeper of the Year 2018?
Wie wordt er Greenkeeper of the Year 2018? Wie wordt de opvolger van Koert Donkers, Kristian Summerfield, William Boogaarts en Vincent de Vries als Greenkeeper of the Year 2018?
Lees meer
ICL en Syngenta lanceren Primomaxx II in Nederland
ICL en Syngenta hebben gisteren aangekondigd dat Primomaxx II vanaf deze maand ook in Nederland verkrijgbaar is.
Lees meer
FOTY en GOTY bezoeken Barcelona en Madrid
Op uitnodiging van ICL Specility Fertilizers en Toro brachten Vincent de Vries (GOTY 2017) en Gerard Verweijen (FOTY 2017) een bezoek aan Barcelona en Madrid.
Lees meer
180 ondertekenaars Nationaal Grondstoffenakkoord
24 januari werd in Den Haag het Nationaal Grondstoffenakkoord getekend. Dit bouwt voort op het in september gepresenteerde plan van het kabinet voor de omslag naar een circulaire economie.
Lees meer
GOTY-winnaar William Boogaarts op bezoek bij Barcelona
Het is een goed gebruik dat sponsoren van Greenkeeper of the Year de winnaar dan wel alle kanshebbers een prijs meegeven. De redactie kreeg een enthousiast telefoontje van William Boogaarts, net terug van een reis naar Barcelona met ICL.
Lees meer
BVO-dag kan opnieuw rekenen op veel interesse
Het is een jaarlijkse traditie geworden; een dag waarop stadionmanagers en fieldmanagers van betaald voetbalorganisaties bij elkaar komen en zich laten bijpraten. Dinsdag 10 januari vond alweer een achtste editie plaats.
Lees meer
VIDEO: De genomineerden voor de Greenkeeper of the Year 2017
De genomineerden voor de Greenkeeper of the Year 2017 op een rijtje.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Wetting agents: cruciale componenten in een geïntegreerd onderhoudsprogramma
Door de toenemende druk op onderhoudsbudgetten voor golfbanen en het veranderende klimaat wordt het gebruik van waterregulatoren (wetting agents) als onderdeel van grasmanagementprogramma's steeds meer onderzocht.
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL stonden
Achtste BVO-dag kan opnieuw rekenen op volop interesse
Het is een jaarlijkse traditie geworden, een dag waarop stadionmanagers en fieldmanagers van betaaldvoetbalorganisaties bij elkaar komen en zich laten bijpraten. Dinsdag 10 januari vond alweer de achtste editie plaats, dit keer in De Grolsch Veste, thuishaven van FC Twente.
Gissen waar we naartoe gaan
De eerste onbemande grasmaaiers met gewasscanners rijden al rond bij De Enk Groen & Golf. Tegelijkertijd is GIS voor veel greenkeepers nog een ver-van-mijn-bedshow. De NGF moedigt iedereen in de golfsector aan het computersysteem ook te gaan gebruiken en lanceerde vorige maand de website golfbaandataviewer.nl.
Gericht voeding geven heeft de toekomst
William Boogaarts, greenkeeper van het jaar 2016, en Twan van Wijk van ICL Group praten op Golfclub De Heelsumse over het gebruik van minder chemie op de greens.
ICL's nieuwe man voor de golfbranche
Twan van Wijk gaat vanaf januari 2017 de 'graskar' van ICL Group trekken, waardoor hij geregeld zijn gezicht zal laten zien op de Nederlandse golfbanen. Maak kennis met een gedreven man, die dit eerste jaar vooral veel zal gaan luisteren.
Vincent de Vries: Greenkeeper of the Year 2017
Donderdag 8 december werd op Landgoed de Horst in Driebergen de vierde Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Vincent de Vries, via J. de Ridder B.V. werkzaam op De Hoge Kleij te Leusden, ging er dit jaar met de titel Greenkeeper of the Year vandoor.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7