Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
SBA Golf & Groen B.V.
Rangeerweg 8
6114 BC Susteren
Nederland

Tel: 046 411 34 80 / 06 221 405 20
Fax: 046 411 34 89
E-mail: info@golfengroen.com

BTW: NL008529693B02

http://www.sbagolfengroen.com/
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
FOTOREPORTAGE: Greenkeeper of the Year 2018
Voor alweer een vijfde keer werd donderdag 7 december de Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Kijk hier voor een fotoreportage en meer over het juryoordeel.
Lees meer
Arjen Westeneng uitgeroepen tot Greenkeeper of the Year 2018
Op het Nationaal Groen en Golfsymposium is Arjen Westeneng uitgeroepen tot Greenkeeper of the Year 2018. Westeneng kwam na beraad van de jury als winnaar uit de bus.
Lees meer
Golfbaan Welschap en SBA Golf & Groen verlengen onderhoudscontract
In november heeft Golfbaan Welschap het onderhoudscontract met SBA Golf & Groen opnieuw met vijf jaar verlengd.
Lees meer
VIDEO: wordt Patrick van den Beuken Greenkeeper of the Year?
In aanloop naar de verkiezing van de Greenkeeper of the Year 2018 laten we elke dag een kandidaat de revue passeren. De laatste kandidaat stelt zich voor!
Lees meer
Wie zijn de genomineerden voor Greenkeeper of the Year
Jeroen van Eijk, Arjen Westeneng, Patrick van den Beuken en Eric Wijnhoven strijden dit jaar om de titel Greenkeeper of the Year 2018. Wie zijn deze heren? We geven alvast een korte introductie.
Lees meer
Wie wordt Greenkeeper of the Year 2018?
De genomineerden Greenkeeper of the Year 2018 zijn Jeroen van Eijk (Golfbaan Broekpolder), Arjan Westeneng (Golfbaan de Woeste kop), Patrick van den Beuken (Golfbaan Welschap) en Eric Wijnhoven (Golfbaan Geijsteren).
Lees meer
Veel belangstelling voor bezichtiging The Links Valley
Ruim zestig belangstellenden uit Nederland en België maakten op 3 oktober gebruik van de uitnodiging om The Links Valley te komen bezichtigen.
Lees meer
Bezoek The Links Valley op 3 oktober
Op dinsdag 3 oktober worden relaties van Prograss, Barenbrug en SBA Golf & Groen uitgenodigd om een kijkje te nemen op The Links Valley, een nieuwe baan in Ermelo.
Lees meer
Eerste nieuwe golfbaan met Yellow Jacket Water Manager
The Links Valley is de eerste nieuwe golfbaan waarbij op het graszaad de nieuwste innovatie van Barenbrug, Yellow Jacket Water Manager, is toegepast.
Lees meer
Golfresidentie Dronten neemt robotmaaier in gebruik
Het betreft een GPS-maaier van Toro, geleverd door Precision Makers. De machine maait rechte lijnen op de fairways met een nauwkeurigheid van één centimeter.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Een aanwinst voor golfspel en natuur
Op uitnodiging van Prograss en Barenbrug Holland BV namen zo'n zestig belangstellenden in oktober een kijkje op The Links Valley in Ermelo.
Betere banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen. Uw project ook op deze pagina´s in Greenkeeper? Stuur een e-mail naar Lieke van der Weijde (lieke@nwst.nl) en u krijg alle de juiste formulieren toegestuurd.
Update maaien met losse handjes
Onbemand maaien lijkt een hype te worden. Bij een van de Nederlandse groenaannemers lopen er nu al totaal zeventien.
De drone bepaalt waar onbemand gemaaid gaat worden
Traditioneel worden bestaande maaiers omgebouwd en van software voorzien. Ze kunnen dan teach and playback en/of dynamisch maaiend het werk van de greenkeeper overnemen: zonder maaifouten
Peloton golfbaanaannemers duchtig opgeschud
In 2013 organiseerde dit vakblad voor het eerst een inventarisatie van de verhouding tussen uitbesteden en zelf doen onder golfbanen. De aanleiding was een gestage toename van het aantal banen dat zijn greenkeeping buiten de deur doet. Aan die trend lijkt weinig te zijn veranderd, maar er zijn wel de nodige wijzigingen in het golfbaanonderhoud.
Betere Banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen.
Geslaagde renovaties in grillig veengebied
SBA Golf & Groen startte in april met renovatiewerkzaamheden op Hitland. In drie fases zijn verscheidene delen van de golfbaan aangepakt. Zo is onder meer green 17 volgens het in Nederland nog niet zo bekende coring-principe ingezaaid.
Beter banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen.
1 | 2