Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
ProGrasS BV
Compagnieweg 5a
3771 NH Barneveld
Nederland

Tel: 0342-550200 / 06 515 114 69
Fax: 0342-550201
E-mail: info@prograss.nl

BTW: NL8023.45.269.B.01
KvK: 08024304

www.prograss.nl
Wij weten wat gras nodig heeft MERKEN
ProGrasS is een groeiende onderneming en heeft zich in de bijna vijfentwintig jaar van haar bestaan in de markt onderscheiden door vakkundig advies en ondersteuning bij de dagelijkse problematiek van grasveldaanleg en - onderhoud. Sportvelden, golfbanen en openbaar groen zijn ons werkterrein. Voor een uitgekiend assortiment producten maar ook voor technische trainingen, grond- en wateranalyses, ziektediagnose, inventarisaties en consultancy kunt u bij ons terecht.
Integraal onderhoud van gras, daar zijn we goed in. Onze specialisten staan klaar om u met praktische kennis en een professioneel advies van dienst te zijn.
Aquatrols, Barenbrug, Bayer, Biocontrol, BMS, Culterra, Compo, ICL, Farmura, Fleet, Melspring, Maxstim, OGT, PTS-Professional Turf Solutions, Turf-Tech
CONTACTPERSONEN
Mark Timmerman
Eigenaar / adviseur
06 515 114 69
mtimmerman@prograss.nl
Wout Muilwijk
adviseur/verkoper
06-51667962
wmuilwijk@prograss.nl
Fabian Storm
Adviseur / verkoper
06-10893304
fstorm@prograss.nl
Frieda Hol
Administratie
fhol@prograss.nl
Michel van der Sommen
Binnendienst medewerker
mvandersommen@prograss.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Prograss gaat samenwerking aan met twee graszaadleveranciers
Met ingang van dit seizoen gaat Prograss nauw samenwerken met twee graszaadleveranciers: DLF en DSV Zaden.
Lees meer
Compo Expert en Prograss zetten samenwerking voort
Meststoffenproducent Compo Expert en Prograss zetten hun samenwerking voort. Beide partijen laten weten 'samen vol vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan'.
Lees meer
Aquatrols-producten vanaf deze week weer leverbaar
Aqueduct, Farmura Porthcawl, Ferrosol en Revolution zijn vanaf deze week weer leverbaar, meldt Jan van Mondfrans van Amenity Solutions.
Lees meer
Aquatrols weg bij Prograss en terug naar Jan van Mondfrans
Aquatrols, producent van o.a. Revolution, gaat samenwerking aan met een nieuw opgericht bedrijf “Amenity Solutions” van Jan van Mondfrans, de voormalige directeur en founder van Prograss.
Lees meer
Prograss 'back in business'
Amper een maand na het uitspreken van het faillissement laat Prograss van zich horen. Het bedrijf is weer 'up and running'.
Lees meer
Wout Muilwijk naar Vos Capelle
Vos Capelle laat via haar Twitter-account weten dat account manager Wout Muilwijk het Vos Capelle team komt versterken. Muilwijk was hiervoor werkzaam bij Prograss.
Lees meer
Faillissement voor Prograss
Graszaden en meststoffen handelaar Prograss is op 27 februari door de rechtbank failliet verklaard. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een doorstart.
Lees meer
ICL breidt distributie uit voor sport, golf, en openbaar groen
De nieuwe samenwerking betekent dat ICL-producten voor sport, golf en openbaar groen in Nederland vanaf heden bij zowel Vos Capelle als Prograss verkrijgbaar zijn.
Lees meer
Kennisdelingdag Gras succesvol verlopen
J. de Ridder ging afgelopen week op visite bij Barenbrug voor een kennisdelingsdag, met als onderwerp gras. Beide bedrijven kijken met tevredenheid terug op een vruchtbare dag.
Lees meer
Succesvolle BVO-dag bij FC Groningen
Zo’n vijftig field- en stadionmanagers waren op woensdag 10 januari jl. te gast in het Noordlease Stadion van FC Groningen voor de negende BVO-dag.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Een finalewaardige grasmat in de Grolsch Veste
Afgelopen zomer hebben wij tijdens het EK vrouwenvoetbal 2017 kunnen genieten van een knap staaltje voetbal. De finale tussen de Nederlandse en Deense dames werd gespeeld in de Grolsch Veste van FC Twente. Fieldmanager Henry de Weert zorgt er al jaren voor een fantastisch veld.
Een aanwinst voor golfspel en natuur
Op uitnodiging van Prograss en Barenbrug Holland BV namen zo'n zestig belangstellenden in oktober een kijkje op The Links Valley in Ermelo.
Na Real en Barcelona gaat ook Nederlandse golfbaan op de uv-zonnevank
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life, althans, de eerste officiële verschijning in Nederland.
Schimmels bestrijden met deel uv-spectrum
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life.
Geslaagde Barenbrug Golfdag te Groesbeek
Op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek werd op 12 juni alweer de 29e editie van de Barenbrug Golfdag gehouden. Zo'n 145 aanwezigen uit de groene wereld van de golfbranche waren afgekomen op deze dag, waarop zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
Zeewier als natuurlijke bodemverbeteraar op de golfbaan
Zeewier wordt al sinds jaar en dag toegepast op nationale en internationale golfbanen om de bodem en het gras te verbeteren.
Achtste BVO-dag kan opnieuw rekenen op volop interesse
Het is een jaarlijkse traditie geworden, een dag waarop stadionmanagers en fieldmanagers van betaaldvoetbalorganisaties bij elkaar komen en zich laten bijpraten. Dinsdag 10 januari vond alweer de achtste editie plaats, dit keer in De Grolsch Veste, thuishaven van FC Twente.
ProGrasS, meer dan Gras alleen!
Waar hebben de huidige Fieldmanager en onze sportvelden behoefte aan? Theoretische kennis op een praktische manier vertaald, daarvoor is ProGrasS gestart met de ProGrasS Academy (PGA).
1 | 2 | 3