Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Bas van Oosterhout Beregeningstechniek
Moleneindsestraat 45
4741 RH Hoeven
Nederland

Tel: 0165 502245 / 06 526 141 77
E-mail: info@basvanoosterhout.nl

www.basvanoosterhout.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
In beeld: Wortels snijden op de Lochemse Golfclub
Op de Lochemse Golfclub werd in maart een test uitgevoerd met een wortelsnijder van Bas van Oosterhout Beregeningstechniek.
Lees meer
H4A zes jaar langer door met Golfclub de Woeste Kop
Op 29 november zijn Golfclub de Woeste Kop en H4A uit Sluiskil een zesjarig onderhoudscontract overeengekomen.
Lees meer
Bas van Oosterhout breidt uit met Toro
Na overleg tussen betrokken partijen is overeen gekomen dat per 1 augustus 2016 Bas van Oosterhout vof voor de beregeningtechniek zijn merkenpakket zal uitbreiden met de producten van Toro.
Lees meer
Bas van Oosterhout beregeningstechniek voorziet De Woeste Kop van filtersysteem met automatische reiniging
Bas van Oosterhout beregeningstechniek heeft op golfbaan De Woeste Kop in Axel een filtersysteem met automatische reiniging aangelegd.
Lees meer
Beregening uit open water op de Golfbaan De Woeste kop
Aan het begin van het nieuwe seizoen 2013 is er door Bas van Oosterhout Beregeningstechniek een nieuwe filter geplaatst op de Woeste Kop in Axel.
Lees meer
22 oktober: demonstratie nieuw water filtersysteem op golfbaan Houtrak in Halfweg
Bas van Oosterhout beregening, gaat samen met de Greenkeeper van golfbaan Houtrak een demonstratie laten zien van een nieuw filtersysteem voor het reiniging van het oppervlaktewater op golfbanen.
Lees meer
Modernisering beregening Edese Golfbaan gestart
Bas van Oosterhout Beregeningstechniek is op de Edese golfbaan begonnen met het vervangen van de hoofdleidingen van de beregening. Eerder verving deze John Deere-dealer de aansluitingen en de sproeiers op de tees en greens.
Lees meer
Wortelsnijden met inploegmachine op golfbaan Woeste Kop
Boomwortels dicht bij de fairway zorgen vaak voor een slechte kwaliteit van de grasmat. Het helpt dan enorm om de wortels door te snijden. En dat ‘wortelsnoeien’ kan tegenwoordig helemaal schadevrij.
Betere banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen. Uw project ook op deze pagina´s in Greenkeeper? Stuur een e-mail naar Lieke van der Weijde (lieke@nwst.nl) en u krijg alle de juiste formulieren toegestuurd.
De puntjes op de i(rrigatie)
In het Engelse vakblad Greenkeeper International pleit Adrian Mortram voor wat extra zorg voor het irrigatiesysteem; dit verdient volgens hem net zo veel aandacht als andere onderdelen van het golfbaanonderhoud. Levert regelmatig nalopen van het irrigatiesysteem iets op? Of is afstellen in de aanloop naar het seizoen voldoende?
Betere Banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen.
Uit de brand
Het was in de jaren zeventig en tachtig waarschijnlijk het grootste beregeningsbedrijf van Nederland en in die hoedanigheid ook een welkome adverteerder in dit vakblad. We hebben het natuurlijk over Van den Brand Beregening. Acht jaar na het tweede en definitieve faillissement blijkt een bloeiend netwerk te zijn ontstaan van ex-collega's die elkaar met raad en daad bijstaan. .