Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Oosthoek Aannemersbedrijf
Woudseweg 178a
2636 AW Schipluiden
Nederland

Tel: 015 380 87 83
Fax: 015 380 72 38
E-mail: p.b.oosthoek@oosthoek-groep.nl

BTW: NL0817351905B01

www.oosthoek-groep.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Tweede fase renovatie Golfclub Beveren van start
Onlangs werd de tweede fase gestart van de renovatie van Golfclub Beveren. Daarbij worden de overblijvende holes aangepakt om zo een 9 holes championship baan te maken van meer dan 3000 meter.
Lees meer
Oosthoek wint contract Belgische baan: Golfclub Beveren
Op 5 februari gaven Mark van de Vijver van Golfclub Beveren en Piet Oosthoek van de Oosthoek Groep elkaar de hand ter bezegeling van de contractafspraken, voor de renovatie van Golfbaan Beveren.
Lees meer
Duurzaamheidslabel voor golfbaanaannemers
Tijdens het Nationaal Groen & Golf Symposium hebben drie golfbaanaannemers het Recognised Supplier Label voor 2018 ontvangen van de NGF.
Lees meer
Oosthoek geeft Delft opknapbeurt
Oosthoek Groep BV is deze week begonnen met de herstelwerkzaamheden aan het Koningsplein te Delft. Daarbij krijgt het park gloednieuwe paden van Gravilyn.
Lees meer
Renovatie hole 17 bij Golfbaan Kleiburg bijna afgerond
De afgelopen drie weken is Oosthoek Groep bezig geweest met de renovatie van hole 17 op golfbaan Kleiburg. Het gedeelte van de golfbaan wordt morgen opgeleverd.
Lees meer
Werkzaamheden voor nieuwe wijk in Monster in volle gang
De werkzaamheden voor een geheel nieuw te bouwen wijk in het woongebied Schelpenduin in Monster zijn momenteel in volle gang. Bedoeling is dat de wijk vanaf juni 2018 gefaseerd bewoonbaar is.
Lees meer
Natuurgrasveld MSV Maassluis geheel gerenoveerd
Met het hoog op het begin van de nieuwe voetbalcompetitie zijn verschillende clubs bezig met het vervangen en opknappen van hun natuurgrasvelden. Zo ook MSV '71 Maassluis, waar de renovatie van het natuurgrasveld is gestart.
Lees meer
Renovatie Golfclub Kleiburg Brielle
Verspreid over een aantal jaar wordt de golfbaan compleet gerenoveerd door architect Bruno. Dit jaar is hole 16 aan de beurt.
Lees meer
3 november: Praktijkmiddag Oosthoek B.V. bij de Strijensche Golfclub
De middag is bedoeld voor managers en bestuurders van golfbanen, maar ook geïnteresseerden met betrekking tot de sportveldenwereld zijn van harte welkom.
Lees meer
Nieuwe green Golfbaan Delfland geopend
Op vrijdag 17 juni is op feestelijke wijze de nieuwe green op Golfbaan Delfland gestoken en geopend. De hole speelt vanaf nu weer de volledige lengte.
Lees meer
1 | 2 | 3
Pitchmarks herstellen: kwestie van elkaar een beetje opvoeden
‘Alle hens aan dek!’ Daarmee roept Arjen Westeneng, gasthoofdredacteur van deze Greenkeeper-editie, Greenkeeper of the Year en werkzaam voor H4A Groen op golfbaan De Woeste Kop, de hulp in van alle betrokkenen op de golfbaan.
Peloton golfbaanaannemers duchtig opgeschud
In 2013 organiseerde dit vakblad voor het eerst een inventarisatie van de verhouding tussen uitbesteden en zelf doen onder golfbanen. De aanleiding was een gestage toename van het aantal banen dat zijn greenkeeping buiten de deur doet. Aan die trend lijkt weinig te zijn veranderd, maar er zijn wel de nodige wijzigingen in het golfbaanonderhoud.
Groen, groener, groenst
Ook in deze uitgave van Stad + Groen weer een forse opsomming van groene projecten. Uw project in de komende uitgave van Stad + Groen? Stuur een mail naar ilse@nwst.nl en u krijgt alle informatie doorgestuurd.
Greenkeeper, kom in de kas
Of het werkelijk zo'n vaart loopt dat chemie binnen enkele jaren volledig wordt uitgebannen op de golfbaan, is nog maar de vraag. Meer zal het echter niet worden, en nu de NGF duurzaamheid zo prominent op de agenda heeft geplaatst, zal de vraag toenemen naar slimme bemestingsconcepten die chemievrij beheer mogelijk maken.
Isabel Hage: 'Onderhoud van een golfbaan, ik had géén idee'
De Strijensche Golfclub (voorheen Golfclub Strijen) heeft op zijn zachtst gezegd een bijzonder half jaar achter de rug. Begin 2015 namen de drie zusters Hage, dochters van de baaneigenaar, de exploitatie van de baan over van de vereniging die de baan al 25 jaar beheerde. Wat volgde waren enkele spannende maanden waarin de drie, met zeer beperkte kennis van golfbaanexploitatie, de baan opnieuw vormgaven. Vakblad Greenkeeper sprak met Isabel Hage.
Gravel ligt onder schot!
Gravel onder afschot heeft in korte tijd veel furore gemaakt. Op het eerste gezicht logisch, want de voordelen lijken groot: seizoensverlenging en minder onderhoud. Maar steeds vaker is er in de markt ook voorzichtige scepsis te horen. Inderdaad, gravel onder afschot heeft al die voordelen, maar aanleggen is moeilijk en moet op de juiste manier gebeuren. Er zijn uit de praktijk verschillende voorbeelden bekend waarbij dat niet gebeurde, en dan presteert onder afschot niet zoals het hoort.
Perfect Pitches Part III
Een nieuwe service in vakblad Fieldmanager: een projectenpagina. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport.
Betere Banen
Met ingang van deze uitgave van Greenkeeper een nieuwe rubriek in uw vakblad: de Projectenparade. Een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen.