Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Barenbrug Holland
Postbus 1338
6501 BH Nijmegen
Nederland

Tel: 024 348 81 00
Fax: 024 348 81 15

www.barenbrug.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Jubileumeditie Barenbrug Golfdag
11 juni vindt de 30e editie van de Barenbrug Golfdag plaats op golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Thema van dit jaar is 'de toekomst van golf'.
Lees meer
In één dag kennismaken met de laatste ontwikkelingen in precisiebeheer
Na eerdere succesvolle edities voor sportveldonderhoud, worden dit jaar op 5, 7, 12 en 14 juni bijeenkomsten van de Greenlivetour georganiseerd gericht op golfbaanaanleg en -onderhoud.
Lees meer
The Links Valley opent op 17 mei
Golfbaan The Links Valley in Ermelo opent op donderdag 17 mei zijn deuren voor leden en gasten. Het clubhuis is echter nog niet gereed.
Lees meer
Van Mondfrans: 'Orders uit alle hoeken van het land'
Amenity Solutions, de nieuwe distributeur van Aquatrols onder leiding van Jan van Mondfrans, heeft in zijn eerste weken al veel orders binnen gehad.
Lees meer
Barenbrug sport, golf en recreatie verder met Vos Capelle en Mertens
Barenbrug breidt samenwerking uit met Vos Capelle en Mertens voor de verkoop van Barenbrug sport, golf en recreatie graszaden.
Lees meer
Sponsors for the Ryders Cup announced
Le Golf National in Paris has announced that Olmix will be the Official Technical Partner of Le Golf National.
Lees meer
Barenbrug announces partnership with Le Golf National
Le Golf National is preparing to host, for the first time in France, one of the biggest sports competitions in the world: the Ryder Cup.
Lees meer
Barenbrug partner van Le Golf National tijdens Ryder Cup 2018
Barenbrug is één van de partners van Le Golf National: de Franse golfbaan die eind september gastheer is van de Ryder Cup 2018.
Lees meer
TIG-Akoestiek winnaar innovatieprijs met indoor scheidingswand
Uit drie genomineerden heeft TIG-Akoestiek de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 gewonnen, met een scheidingswand die tegelijkertijd de akoestiek verbetert.
Lees meer
Barenbrug start samenwerking in Uruguay
Barenbrug gaat een lokaal samenwerkingsverband aan met Calvase/MegaAgro, een leveringsbedrijf voor de agrarische sector in Uruguay. De bedrijven zijn een overeenkomst aangegaan voor de exclusieve distributie binnen deze markt.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Doorstart Prograss leidt tot stoelendans van mensen en merken
Eind februari sprak de rechtbank het faillissement uit over graszaad- en meststoffenhandelaar Prograss. Volgens Mark Timmerman, directeur van Prograss, is het bedrijf de klap van een aantal tegenvallers en de voorbije financiële crisis nooit echt te boven gekomen.
'De ideale combinatie van theorie en parktijk'
Na twee succesvolle edities organiseert GKB Machines in juni met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Tussen dinsdag 5 en donderdag 14 juni doet de Greenlive Tour vier verschillende golfbanen aan, met precisiebeheer op de golfbaan als thema.
Prograss is back in business
Het wordt nu afwachten hoe het hernieuwde Prograss zijn plek gaat vinden en behouden in de sportveldenmarkt.
'Humus is de accu van de bodem'
Hans van der Heijden maakt duidelijke keuzes op sportpark De Hondsheuvels, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de sportvelden. ‘Negentig procent van de meststoffen die wij gebruiken is voortaan van organische oorsprong.’
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
'Humus is de accu van de bodem'
Hans van der Heijden maakt duidelijke keuzes op sportpark De Hondsheuvels, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de sportvelden. 'Negentig procent van de meststoffen die wij gebruiken is voortaan van organische oorsprong.'
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Zoeken naar balans tussen octrooi- en kwekersrecht
De Europese wetgever heeft nooit de bedoeling gehad octrooien te verlenen op producten die het resultaat zijn van essentieel biologische processen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9