Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GKB Machines bv
Augustapolder 13
2992 SR Barendrecht
Nederland

Tel: 0180 642 922
E-mail: info@gkbmachines.com

www.gkbmachines.com
OMSCHRIJVING MACHINES
GKB Machines, onderdeel van de GKB Groep

GKB Machines is onderdeel van de GKB Groep. Sinds 1985 is GKB Machines als divisie actief met de ontwikkeling van innovatieve onderhoudsmachines voor sportvelden.

Bij GKB Machines staat duurzaamheid hoog in het vaandel, als familiebedrijf streven we naar een duurzame onderneming met toekomstperspectief. Dat dit geen loze woorden zijn, blijkt uit het feit dat we onze machines energieneutraal produceren.

Duurzaamheid keert ook terug bij de ontwikkeling van de machines. We ontwikkelen vanuit de ervaring die we sinds 1946 opgebouwd hebben in onze eigen aannemerij. Elke GKB Machine moet voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard die wij onszelf opleggen. Een duurzame, betrouwbare en robuuste machine is de basis voor het werk dat u uitvoert. Dat zijn onze opdrachtgevers in de aannemerij van ons gewend, dat mag u ook van ons verwachten.
GOLFBANEN en SPORTVELDEN:
Combinator
EcoDresser
Sandspreader
V-Strong
Topdrop
Sandfiller
Stone burier
Drainmaster
Sand Mover
TopAir
Cultirol
Dragframe

KUNSTGRASVELDEN:
Infill Remover
Dragframe
Quick Clean
Aerator
Renovator
Roto Brush
Quick Brush
T-Brush
Top Finish
Brush

BOSBOUW:
Lumberjack
CONTACTPERSONEN
Jan-Willem Kraaijeveld
Directeur
jw@gkbmachines.com
Rudolf Molenaar
Business Development Manager
rudolf@gkbmachines.com
Tom Shinkins
Sales United Kingdom
info@gkbmachines.com
Jimmie Dijke
Creative engineer
jimmie@gkbgroep.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Strong start for Saltex 2018
With nearly 200 companies confirming stand space early, the 2018 floor plan already boasts a strong showing of renowned exhibitors.
Lees meer
GKB: The worker is king
Over het geheim van GKB Machines doet het bedrijf niet moeilijk. Sterker nog, ze delen het graag met u.
Lees meer
Mini-symposia ‘Heeft kunstgras de toekomst?’
De ontwikkelingen in zowel kunstgras, hybride gras en natuurgras volgen elkaar snel op. Tijdens vier minisymposia helpen Fieldturf Tarkett en partners Bouma, Topgrass, Rolugro en GKB mensen op weg rond dit thema.
Lees meer
GKB keeps Harrow School’ grounds clean
Harrow School have selected GKB equipment to keep the 300 acre estate of Harrow School.
Lees meer
BTME Harrogate van 23 t/m 25 januari
De BTME is al jaren één van de grootste grasbeurzen van Europa. De komende editie zal waarschijnlijk meer dan honderd exposanten tellen.
Lees meer
ESTO Congres achter de rug
Afgelopen dinsdag en woensdag heeft het ESTO Congres plaatsgevonden in Praag. ESTO staat voor European Synthetic Turf Organisation.
Lees meer
FSB Keulen van 7 tot en met 10 november
Van 7 tot en met 10 november wordt een nieuwe editie georganiseerd van de FSB-beurs. De tweejaarlijkse beurs vindt traditiegetrouw plaats in Keulen.
Lees meer
De Wolden Hoogeveen aan de slag met nieuwe machine
GKB Machines heeft onlangs samen met Groenoord een TopAir 200 geleverd bij de gemeente De Wolden Hoogeveen. Deze machine zal ingezet worden op de verschillende velden binnen de organisatie.
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
GKB toplaagfrees voor het Duitse Gerry Weber Stadion
GKB Machines leverde aan het Gerry Weber Stadion het smalste type Combinator af, de CB120. Deze machine zal gebruikt worden om de toplaag van het gras af te frezen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
‘Hij doet wat hij belooft: hij veegt, klopt en zuigt!’
Gebruiker Mark Bijkerk, eigenaar van Bouma Sport & Groen is kort en bondig over zijn kunstgrasreiniger: ‘Na een slechte ervaring met een reinigingsmachine van een ander merk zijn we nu zeer tevreden met de Quick-Clean. Deze machine doet wat ze zeggen dat hij doet.’
Zundert krijgt zijn eigen mobiele boom Boulevard
Maandagmiddag 14.00 uur in Zundert. Ik heb een afspraak met Thijs Kruiver, de vertrekkende boombeheerder van die gemeente. Maar ik ben te laat. Het beroemde Zundertse corso heeft de hoofdstraat van Zundert aangedaan en ik moet tien minuten rond het centrum crossen voordat ik een parkeerplekje kan vinden.
Sneller werken met de extra grote kunstgrasreiniger
In Sprang-Capelle werd op 19 april een kunstgrasreiniger Quick-Clean officieel in werking gesteld bij aannemer Van Wijlen. In 2016 gaf het bedrijf te kennen te willen investeren in machines om opdrachtgevers beter te bedienen bij het onderhoud van kunstgrassportvelden.
In één dag kennismaken met onderhoud natuur- en hybride gras
Op 10, 11, 16 en 17 mei vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour 2017 plaats. Waar de focus vorig jaar lag op het onderhoud van kunstgras, krijgen dit jaar natuurgras en hybride varianten de aandacht, met het thema: 'Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Problemen met hard kunstgrasveld aan de baan
Onder veel bekijks leverde Kraakman Perfors op 25 januari de eerste Renovator af op Sportpark Duinwetering in Noordwijk. Deze Renovator is een robuuste onderhoudsmachine voor kunstgras van GKB.
Hoe moeten we het doen zonder deze machines?
In Nederland liggen duizenden natuurgrasvelden waarop sporters wedstrijden spelen en trainen. Deze velden moeten aan allerlei sporttechnische eisen voldoen: het oppervlak van de grasmat moet immers geschikt zijn om veilig en plezierig op te kunnen spelen.
GKB Sandspreader SP230 verspreidt gelijkmatig over de velden in Den Haag
Drie jaar geleden al kocht de gemeente Den Haag een GKB Sandspreader SP230 met ladingdeksels, maar dit jaar heeft ze er ook twee van het type SP300 aangeschaft bij Kraakman Perfors. De Sandspreader is ontworpen door GKB Machines uit Barendrecht om een grote verscheidenheid aan materialen, van zand tot strooisel, gelijkmatig over velden te verspreiden.
1 | 2