Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Jean Heybroek bv
Wilgenkade 6
3992 LL Houten
Nederland

Tel: 030-6394611
E-mail: info@jeanheybroek.com

www.jeanheybroek.com
OMSCHRIJVING MERKEN
Jean Heybroek B.V. in Houten, Nederland, importeert machines voor de professionele- en particuliere gebruiker. Professioneel onderhoud van golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen, zoals gazonmaaimachines, werktuigdragers, onkruidborstels, tractoren, transportvoertuigen en beregeningsinstallaties. Toro, Tym, Club Car, LM-Trac, Weedsteam, Amazone, Canycom, Antonio Carraro
CONTACTPERSONEN
Jan Plooij
Sales & Marketing manager
06 5359 2463
jplooij@jeanheybroek.com
Maarten Van Heck
Area manager Golf Zuid Oost Nederland
06- 22965715
mvanheck@jeanheybroek.com
Arne van der Valk
Area manager Golf Noord West Nederland
06 5198 6502
avdvalk@jeanheybroek.com
Martin Uittenbosch
Area manager Openbaar Groen
06 5284 7225
muittenbosch@jeanheybroek.com
Gerard Schoot Uiterkamp
Product specialist Toro Irrigatie
06 5359 2474
gschootuiterkamp@jeanheybroek.com
Theo van Eijden
Product specialist LM-Trac
06 3010 7833
tveijden@jeanheybroek.com
Guido Jesse
Productspecialist Club Car & Tym
06-53592466
gjesse@jeanheybroek.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Voorbereidingen KLM Open 2017 in volle gang
Lang voordat het officiële toernooi begint, wordt er door het greenkeepers team al met man en macht gewerkt om ervoor te zorgen dat de baan in topconditie is.
Lees meer
Jean Heybroek introduceert nieuwe machine op de GTH
Op de Groen Techniek Holland beurs introduceert Jean Heybroek de nieuwe Toro ProLine H800
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
Jean Heybroek BV en Packo Green B.V. verzorgen distributie Nilfisk
Met ingang van 1 januari 2018 gaan Jean Heybroek BV en Packo Green B.V. de distributie verzorgen van Nilfisk outdoor producten in de Benelux.
Lees meer
Toro breidt assortiment uit met ruwterreinmaaier en stronkenfrees
Toro heeft zijn assortiment uitgebreid met een ruwterreinmaaier en stronkenfrees met duwboom. Beide modellen zijn in het bijzonder geschikt om te (ver)huren.
Lees meer
Genomineerden Greenkeeper of the Year 2018 bekend
De genomineerden Greenkeeper of the Year 2018 zijn Jeroen van Eijk (Golfbaan Broekpolder), Arjan Westeneng (Golfbaan de Woeste kop), Patrick van den Beuken (Golfbaan Welschap) en Eric Wijnhoven (Golfbaan Geijsteren).
Lees meer
Succesvolle demonstratiedag Imants-machines
Op 8 juni verzorgde Jean Heybroek, in samenwerking met Campey Turfcare, Vos Capelle en Kamps de Wild, een demonstratiedag op de trainingsvelden van FC Utrecht.
Lees meer
Agrometius nieuwe distributeur van Precision Makers
Precision Makers, onder meer bekend van de Greenbot en autonome tractoren en maaiers, draagt de verkoop- en serviceactiviteiten over aan Agrometius.
Lees meer
Demonstratie GPS-fairwaymaaiers op Duitse International Moyland
De Toro 5010 hybrid fairway-maaier en de John Deere 8700 A maaiden gezamenlijk een fairway van International Moyland, een van de golfbanen waar Aha de man het onderhoud verzorgt.
Lees meer
De Enk Groen & Golf verrijkt met precisiemetingen data Toro Precision Sense
Op verzoek van Toro gaat de Enk Groen & Golf aan de slag om metingen te verrichten in kortgrasvegetaties. Dit heeft als doel de data van de Toro Precision Sense te verrijken tot bruikbare informatie bij het beheer van bijvoorbeeld sportvelden.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 17
De Club Car rijdt continu voorop met duurzaamheid
Op de onlangs gehouden Demo-Doe-Dag Zero Emission mocht hij niet ontbreken: de Club Car van importeur Jean Heybroek, een milieuvriendelijke golfkar met een krachtige, zeer zuinige accu- dan wel benzinemotor, speciaal voor korte ritten.
Emissievrije bevoorrading van de stadskern verloopt via verschillende routes
Zo veel mogelijk emissievrije stadslogistiek in 2025. Dat was het doel van de Green Deal Zero Emission, die eind 2014 samen met staatssecretaris Mansveld werd getekend door 54 partijen.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Greenrollers 5.0
True-Surface is wereldwijd bekend vanwege de vibrerende rollen. Deze kunnen worden gemonteerd op de Triplex en Triflex van Toro, Jacobsen of John Deere.
Toekomst
Vetspuit blijft onuitgepakt, sleutels blijven in de gereedschapskast
Greenkeeper André van der Woude ruilde zijn hybride-greenmaaier en conventionele maaier in voor één ‘hydraulische’ Triflex 3400. Daarnaast schafte hij vier sets originele maaikooien aan.
Jarl Tranekaer Jorgensen, Toro Greenkeeper Student of the Year: 'Het was fantastisch om ervaring op te doe nop St. Andrews'
Vakblad Greenkeeper organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Greenkeeper of the Year-award. Na een wat lastige opstart heeft dit initiatief definitief wortel geschoten in de Nederlandse greenkeeperwereld.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 14
FOTOREPORTAGE