Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Frisian Motors BV
leidijk 1B
9243 WH Bakkeveen
Nederland

Tel: 0512-767100
Fax: 0512-767101
E-mail: info@frisianmotors.com

BTW: NL851662407B01
KvK: 55341268

www.frisianmotors.com
Frisian Motors
Frisian Motors uit het Friese Bakkeveen fabriceert en assembleert elektrische voer- en werktuigen voor particulier en professioneel gebruik. Hiermee is Frisian Motors de eerste fabrikant in Europa die zich volledig richt op het ontwerpen en produceren van 100% duurzame machines in de agricultuur.
CONTACTPERSONEN
Stefan Stokebrook
Account manager
06-86864631
stefan@frisianmotors.com
Nynke Veldman
Planner
0512-767100
Nynke@frisianmotors.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Column: Een tractor zonder diesel?
Zouden we over pakweg tien jaar nog tractoren op diesel kunnen kopen, of bestaat het aanbod dan louter uit elektrische machines dan wel hybride-uitvoeringen? Theo de Jong van Frisian Motors over de toekomst van motoren.
Lees meer
Frisian Motors ontwikkelt elektrische trailer
Frisian Motors heeft een nieuw product in het assortiment opgenomen: een elektrische utv-trailer.
Lees meer
Elektrisch werken in het groen tijdens vakbeurs Ecomobiel
Op 10 t/m 12 oktober vindt de 9e editie plaats van Ecomobiel. De vakbeurs biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken.
Lees meer
Groene werkpaarden voor professionals
De missie van Frisian Motors is praktische elektrisch aangedreven voer- en werktuigen op de Nederlandse markt brengen die gelijkwaardig een prijsniveau hebben als een brandstofmodel.
Lees meer
Ruim 16.000 bezoekers Groentechniek Holland
De derde editie van het evenement Groentechniek Holland is goed verlopen, zo laat de beursorganisatie weten. Het evenement kon rekenen op 16.000 bezoekers.
Lees meer
Frisian presenteert Leffer-transporter FM-90 met 4x4-aandrijving
Frisian Motors meldt dat na een lange ontwikkelingsperiode de Leffert FM-90 met vierwielaandrijving klaar is.
Lees meer
Laatste dag Groentechniek Holland van start
Vandaag vindt de derde dag van Groentechniek Holland plaats. Ook deze dag kan rekenen op wisselvallig weer, maar dat mag de pret niet drukken. Wat is er vandaag te zien?
Lees meer
Ramm wint Gouden Klavertje Vier op Groentechniek Holland
Ramm BV heeft met de Oeliatec Mollen Artiflex het Gouden Klavertje Vier gewonnen, de innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op Groentechniek Holland.
Lees meer
Elektrisch werken met de FM-120 mini shovel/werktuigdrager
Een volledig elektrische shovel/werktuigdrager dat gebruikt kan worden met ruim 30 verschillende werktuigen! En dat zonder uitstoot van vervuilende en stinkende stoffen en met mogelijkheid tot subsidie. Dat is de NORBERT FM-120 van Frisian Motors
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
1 | 2 | 3
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Auberginekleurige transporter gaat op in de natuur
Joyce Sengers, directeur en beheerder van Natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek, wilde een duurzame transporter met een landbouwkenteken en kwam uit bij de Leffert FM-80.
Nieuw op Ecomobiel: Park, stad en Land
Dragend op het succes van accugereedschap die de afgelopen jaar een enorme vlucht heeft genomen, zie je dat er een nieuwe generatie ontstaat.
Emissievrije bevoorrading van de stadskern verloopt via verschillende routes
Zo veel mogelijk emissievrije stadslogistiek in 2025. Dat was het doel van de Green Deal Zero Emission, die eind 2014 samen met staatssecretaris Mansveld werd getekend door 54 partijen.
Zuinig 'rondcrossen' op gras, halfverharding of asfalt
De term 'elektrisch materieel' wekt al snel associaties op met kettingzagen, bladblazers en robotmaaiers. Maar ook op het gebied van wat grotere machines en voertuigen zijn er al legio elektrische oplossingen, zo toonde Frisian Motors op de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Elektrificatie tuin- en parkmachines beleeft nieuwe start
Was ik vorig jaar nog redelijk pessimistisch over de accu-aangedreven ontwikkelingen, nu zie ik toch een lichte kentering. Vorige week heb ik de GTH-Doedag van NWST bezocht, waar louter accu-aangedreven machines te zien waren.
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE