Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
DLF
Postbus 1
4420 AA Kapelle
Nederland

Tel: 0113 347 911 / 06 230 251 36
Fax: 0113 330 110
E-mail: info@dlf.nl

www.dlf.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
DLF is gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van graszaden. Naast graszaden worden ook zaden van groenbemestingsgewassen en maïs verkocht. DLF werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk voor maïs en groenbemestinggewassen 4turf is een nieuwe innovatieve grassoort ontwikkelt door de kwekers van DLF-Trifolium.
Masterline: De mengsels in Masterline bevatten alleen de allerbeste grasrassen van de bekende Rassenlijsten
iSeed is een voedingscoating welke het graszaad omhult. De coating bevat extra voedingsstoffen (stikstof en fosfaat),
Microclover is een kleinbladige witte klaver welke kort maaien bijzonder goed verdraagt.
CONTACTPERSONEN
Hendrik Nagelhoud
06 230 251 36
hendrik.nagelhoud@dlf.nl
Henk Roelofsen
06-53386548
henk.roelofsen@dlf.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
DLF establishes subsidiary in Poland
The positive developments, in terms of market share, in Poland have encouraged DLF to establish a subsidiary in Ilawa.
Lees meer
Wie verdient de titel Fieldmanager of the Year 2019?
De Fieldmanager of the Year-verkiezing is net achter de rug. Maar omdat het organiseren van deze wedstrijd een hoop werk is, gaat de inschrijving alvast van start. Laat ons daarom weten wie de titel van 2019 verdient!
Lees meer
Close corporate sees DLF involved in Phoenix Open
The close partnership DLF seed company has with Seed Research of Oregon has resulted in DLF grass seeds to be used for the Waste Management Phoenix Open golf tournament.
Lees meer
DLF also sponsoring British Field Manager of the Year Award
As a valued sponsor of the Dutch Field Manager of the Year award for many years, DLF bv has now decided it will sponsor of the British Groundsman of the Year Award too.
Lees meer
DLF acquires Argentinian seed company
Seed company DLF has acquired the assets of the Argentinian company Gapp Semillas Seed Company. With this step, DLF wants to improve its presence in South America.
Lees meer
DLF neemt Argentijnse Gapp Semillas Seed Company over
De overname is een strategische stap om de aanwezigheid van de DLF groep in Zuid-Amerika te verbeteren.
Lees meer
Beurs op Golf Industry Show staat weer voor de deur
De beurs op de Golf Industry Show (GIS) in de Verenigde Staten staat weer voor de deur. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats op 7 en 8 februari.
Lees meer
DLF nu ook sponsor van Britse Fieldmanager of the Year Award
DLF is al jaren verbonden aan de Nederlandse Fieldmanager of the Year-award. Sinds afgelopen jaar is het graszaadbedrijf ook hoofdsponsor van de Britse Groundsman of the Year Award.
Lees meer
De Grasgids 2018 is uit!
Sommige lezers van Greenkeeper en Fieldmanager hebben het wellicht al in de wandelgangen gehoord: de Grasgids van 2018 is uit!
Lees meer
Trend: duurzame en robuustere graszaadmengsels
De sportvelden- en recreatiesector is innovatief. Zo ook op het gebied van graszaad. De vraag naar duurzamere graszaadmengsels die tegen een stootje kunnen blijft stijgen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 14
De eerste tetraploïde rassen Engels raaigras zijn op weg naar de Grasgids
In de Grasgids staan tot nu toe uitsluitend diploïde rassen van Engels raaigras. DLF hoopt daar binnenkort verandering in te brengen met 4turf: een nieuw soort tetraploïd, Engels raaigras.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
SportsTurf.eu news
Sportsturf.eu is the first online portal for the pan-European turf industry. An digital newsletter is send on a weekly base to all people interested in developments in the industry. Circulation 3500.
Dat kunstgras de toekomst heeft, is een grote leugen
Sjoerd Mossou schrijft over voetbal als auteur en columnist voor onder andere het Algemeen Dagblad en Hard Gras. Tijdens de uitreiking van de Fieldmanager of the Year op 15 november jl. gaf hij een lezing over kunstgras in het betaald voetbal.
'Een mooi stukje waardering voor het werk dat ik al jarenlang lever'
Op woensdag 15 november werd voor de achtste keer de Fieldmanager of the Year gekozen. Marc Grooteman van Holland Sport werd uitgeroepen tot Fieldmanager of the Year 2018, terwijl Jan Gijzen de schaal voor High Potential mee naar huis mocht nemen. Vakblad Fieldmanager was erbij en sprak met de jury.
Vraag naar graszaden neemt toe
Je staat er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar voordat het in de zak belandt, heeft graszaad dat gebruikt wordt voor in- of doorzaai van golfbaan, sportveld, of berm, er al een lange reis op zitten: van veredeling en kruising tot aan teelt en oogst.
Voorraden graszaad slinken, vraag neemt alleen maar toe
Telers van graszaad maken moeilijke tijden door. Het weer was dit jaar niet erg behulpzaam, met droogte en nattigheid op de verkeerde momenten. De voorraden slinken en de prijzen stijgen, net als de vraag naar duurzame rassen.
'Bodemscan tilt sportveldonderhoud naar hoger niveau én brengt ons dichter bij Green Deal'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen, die het afgelopen jaar menige leerling voorlichting gaf over fieldmanagement en robotmaaiers? Henri ter Braak barst van de ambitie om de jeugd het fieldmanagementvak in te trekken.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
FOTOREPORTAGE