Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Vitagro
Industrieweg Oost 28
6662 NE Elst (GLD)
Nederland

Tel: 0481 364 111 / 06 542 460 47
Fax: 0481 364 130
E-mail: info@vitagro.nl

www.vitagro.nl
Onze organisatie MERKEN
De behoefte aan professionele ondersteuning en eerlijke,
duurzame producten blijft groeien. Vitagro heeft daarom ervaren specialisten in huis en beschikt over een uitgebreid kennisnetwerk en toegewijde leveranciers. We gebruiken een breed assortiment grasmengsels, duurzame meststoffen, natuurlijke bodemverbeteraars en biologische bestrijdingsmiddelen. Daarmee helpen we groenprofessionals - van boomkweker tot greenkeeper, van fieldmanager tot uitvoerder openbaar groen - om aansprekende resultaten te realiseren. De tastbare bewijzen liggen overal in het land.
BIO-TRIO | DCM | DSV | Terracottem | Mivena | DLF | Greenmaker | Haifa | BSB
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Jan IJmker maakt overstap naar TFI
IJmker moet in zijn nieuwe functie TFI verder op de kaart zetten in Gelderland, Overijssel, Oost-Brabant en een deel van Duitsland.
Lees meer
Laagdrempelige bodemanalyses voor de hovenier
Veel hoveniers blijken in de praktijk nog weinig met bodemanalyses te werken. Dit is jammer. Want veel problemen kunnen het gevolg zijn van aspecten die te maken met de bodem.
Lees meer
Studiemiddag kwaliteit en onderhoud geprivatiseerde verenigingen
Vitagro organiseert 13 oktober in Eefde een studiemiddag rond kwaliteit en onderhoud bij geprivatiseerde verenigingen met diverse presentaties en demonstraties.
Lees meer
Vitagro plant en verzorgt in de openbare ruimte
Vitagro heeft voor bezoekers een duurzame oplossing voor het watergeven bij bomen, door toepassing van terracottem bij het planten.
Lees meer
Geurarme, stofvrije, organische meststof met Humifirst
Voor de doorzaaiperiode heeft Vitagro meststof Bio Pre-seed in huis.
Lees meer
Teekbescherming door Heigo/Vitagro
Heigo/Vitagro levert diverse producten ter bescherming tegen teken en tekenbeten.
Lees meer
Heigo-Vitagro presenteren nieuwe producten tijdens De Groene Sector Vakbeurs
Tijdens De Groene Sector Vakbeurs presenteren Heigo-Vitagro nieuwe producten. De vakbeurs vindt plaats van 12 tot en met 14 januari.
Lees meer
Deskundig advies en producten van Vitagro
Vitagro staat voor deskundig advies en producten die bijdragen aan duurzaam groenbeheer. Die belofte klinkt ook door in de pay-off die aan de bedrijfsnaam verbonden is: Eerlijk in professioneel groen.
Lees meer
Renovatieplannen? Kom naar stand ….. van Vitagro
Bij Vitagro staat de Dag van de Sportaccomodatie in het teken van renovatie. Steeds meer fieldmanagers kiezen bewust voor het Vitagro renovatieschema.
Lees meer
NL Greenlabel: A+ status voor meststoffen Bio-Trio
Duurzaamheid is zo langzamerhand een containerbegrip geworden, waardoor overheden, bedrijven en consumenten die oprecht duurzaam willen handelen door de bomen het bos niet meer zien.
Lees meer
1 | 2
Zijn robotmaaiers en gecoate meststoffen de ultieme combinatie?
Robotmaaiers en gecoate meststoffen die zelfstandig en op gecontroleerde wijze meststoffen afgeven kunnen het werk van fieldmanagers en greenkeepers aanzienlijk vereenvoudigen. Maar kunnen ze hen ook vervangen?
Inzet op bodembalans pakt goed uit in Nijmegen
Ingebed tussen bosrijke stuwwallen en het open rivierenlandschap van Maas en Waal ligt Nijmegen. De oudste stad van ons land telt 14 sportparken met 40 natuurgrasvelden en 15 kunstgrasvelden, die allemaal gehuurd worden door de verenigingen.
De Groen Index
De Groene Index. Inrichting en productdocumentatie.
Eerlijk in professioneel groen
Als je slogan 'Eerlijk in professioneel groen' is, dan schept dat de nodige verwachtingen. Ruim drie jaar nadat besloten werd de groene adviestak van Heigo een eigen naam te geven, is Vitagro inmiddels stevig verankerd in de wereld van groene adviseurs in ons land.
NL Greenlabel als leidraad voor duurzaamheid
De Green Deal wordt steeds belangrijker in de golfwereld. Het streven van de NGF is om alle golflocaties in 2020 te hebben voorzien van een GEO-certificaat. Heigo en Vitagro zien de noodzaak voor verdere verduurzaming en spelen daar op geheel eigen wijze op in.
Is het tekenprobleem een tikkende tijdbom?
De vaststelling door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dat teken tegenwoordig ook het encefalitisvirus in ons land kunnen overdragen, maakt investering in speciale antitekenkleding niet alleen verstandig, maar het lijkt erop dat het bittere noodzaak is.
Gecoate meststoffen openen de deur naar een beter milieu
Internationale klimaatonderzoekers menen dat de Nederlandse overheid te weinig doet om de uitstoot van CO2 in ons land te reduceren. Ze noemen Nederland zelfs 'armzalig'. Die kwalificatie zou echter niet nodig hoeven zijn, zo meent Jan IJmker van Vitagro.
Baanonderhoud op Golf De Gulbergen blijft uitdagend
Golf De Gulbergen in Mierlo, even ten oosten van Eindhoven, is een bijzondere vereniging. De 27 holes liggen op en rond een voormalige afvalberg, die het hoogste punt van Noord- Brabant vormt. Met een klein team houdt hoofdgreenkeeper Wiljan Verschuijten de baan in conditie.
1 | 2
FOTOREPORTAGE