Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Haifa Chemicals Northern Europe
Generaal de Wittelaan 17, bus 16
B-2800 Mechelen
Belgie

Tel: 0032 152 708 11

BTW: BE437295596

OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
'Kwekers, wees alert op de waterkwaliteit'
Door de lange periode van droogte is te zien dat, met name in de Boskoopse sloten, de waterkwaliteit verslechtert. Kwekers moeten hierop anticiperen en alert zijn, aldus Haifa.
Lees meer
Pieter van Dongen sales- en marketingmanager bij Haifa
Per 11 mei 2017 is Haifa North West Europe versterkt met Pieter van Dongen. Als sales- en marketingmanager is hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Haifa in de Benelux.
Lees meer
Fonny Tuijtelaars nieuwe teelspecialist Haifa North West Europe
Per 6 maart 2017 versterkt Fonny Tuijtelaars het Haifa-team in de Benelux. Tuijtelaars is verantwoordelijk voor de hele range meststoffen voor boomkwekerij en sierteelt.
Lees meer
'Gebruik een specifiek bemestingsconcept voor optimale bemesting'
Met Haifa’s vollegrond bemestingsconcept ‘MyCoteN Mix’ kan specifiek worden afgestemd wat de bodem vereist.
Lees meer
Verslag 19e Telermaat Open
Dat boomkwekers een sportief volkje zijn bleek het afgelopen weekend wel weer. Vrijdag en zaterdag jongstleden werd er door vele boomkwekers of medewerkers daarvan deelgenomen aan het jaarlijkse open tennistoernooi Telermaat Open.
Lees meer
Messenstoffenproducent Haifa viert 50-jarig jubileum
Meststoffenproducent Haifa bestaat dit jaar exact vijftig jaar. Dat viert het bedrijf op de internationale tuinbouwbeurs IPM in Essen van 24 tot en met 27 januari 2017.
Lees meer
KLM Open op The Dutch met producten van Vos Capelle
Sinds de aanleg is Vos Capelle leverancier van onder andere meststoffen, bodemverbeteraars, plantversterkers en gereedschappen.
Lees meer
Meststoffenproducent Haifa heeft een nieuwe meststof
Meststoffenproducent Haifa heeft een nieuwe meststof voor bijbemesting op potten en containers: Haifa Topdress. Het product bestaat uit direct beschikbare nutriënten zodat het gewas na toepassing voeding kan opnemen.
Lees meer
Effect kaliumnitraat na winterperiode
Uit eerder onderzoek in Nederland en praktijkervaring is de meerwaarde van (gecoate) kaliumnitraat na de winterperiode een feit!
Lees meer
Technopark verwelkomt bezoekers Plantarium 2015
De bezoekers van Plantarium 2015 worden direct na de registratiebalie ontvangen op het Technopark op het buitenterrein. Vijftien standhouders tonen hier alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van (teelt)techniek.
Lees meer
1 | 2 | 3
Wat is er te zien op Plantarium 2017?
Nog een kleine maand te gaan en dan is het zover: Plantarium 2017. Elders in dit vakblad kunt u alles lezen over deze beurs wat betreft achtergrondinformatie en het programma.
Een goede waterhuishouding als basis voor een schoner teeltproces
Meststoffenproducent Haifa gaat met technisch teeltadviseur Lowie Weerts volop de markt in om kennis uit te wisselen voor de beste teeltresultaten. Samen met Ruud Veelenturf van Kwekerij Gebr. van der Salm vertelt hij waarop ze letten.
Haifa Group: 50 years of Growth!
Dit is het verhaal van een pioniersbedrijf met een innovatieve aanpak. Een verhaal dat begint bij het ontwerp van een productievestiging voor kaliumnitraat en dat eindigt bij een van de meest succesvolle merken ter wereld op het gebied van kunstmest. Meststoffenproducent Haifa heeft iets te vieren!
Van studente tot Miss Multicote
Dorien Geentjens (29) had eigenlijk alles tegen. Ze is Vlaams, vrouw, jong en blond in een sector die Hollands en een mannenwereld bij uitstek is. Ook komt ze niet uit een groene familie. En dan zat haar markt óók nog eens compleet op slot. Toch wist Miss Multicote, zoals ze inmiddels genoemd wordt, kunstmestproducent Haifa terug op de kaart te krijgen bij de boomkwekers.
Deelnemers Plantarium 2016
Show it!
Eind augustus vindt alweer de 34e editie van Plantarium plaats. ‘Plantarium 2016 showt sector in al zijn facetten’, kopte de organisatie afgelopen april in een persbericht. Het thema van dit jaar: 'Show It'! Boom in Business vroeg een paar exposanten wat zij laten zien.
Overzicht meststoffen Fieldmanager
Overzicht meststoffen Greenkeeper
1 | 2