Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Haifa Chemicals Northern Europe
Generaal de Wittelaan 17, bus 16
B-2800 Mechelen
Belgie

Tel: 0032 152 708 11

BTW: BE437295596

OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe commercieel technisch bemestingsspecialist bij Haifa
Willem-Jan de Kort wordt medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de telers, kwekers, potgrondbedrijven en distributeurs van Haifa-meststoffen in de Benelux.
Lees meer
Verslag jubileum-editie Telermaat Open
Dat boomkwekers een sportief volkje zijn bleek ook het afgelopen weekend weer. 12 en 13 januari werd er door vele boomkwekers of medewerkers daarvan deelgenomen aan het Telermaat Open 2018.
Lees meer
Najaarsbeurs Grootgroenplus al voor meer dan de helft volgeboekt
De inschrijving voor de 28e editie van Vakbeurs Grootgroenplus, die in oktober 2018 plaatsvindt, is in volle gang. De organisatie heeft al 150 bevestigingen binnen.
Lees meer
'Kwekers, wees alert op de waterkwaliteit'
Door de lange periode van droogte is te zien dat, met name in de Boskoopse sloten, de waterkwaliteit verslechtert. Kwekers moeten hierop anticiperen en alert zijn, aldus Haifa.
Lees meer
Pieter van Dongen sales- en marketingmanager bij Haifa
Per 11 mei 2017 is Haifa North West Europe versterkt met Pieter van Dongen. Als sales- en marketingmanager is hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Haifa in de Benelux.
Lees meer
Fonny Tuijtelaars nieuwe teelspecialist Haifa North West Europe
Per 6 maart 2017 versterkt Fonny Tuijtelaars het Haifa-team in de Benelux. Tuijtelaars is verantwoordelijk voor de hele range meststoffen voor boomkwekerij en sierteelt.
Lees meer
'Gebruik een specifiek bemestingsconcept voor optimale bemesting'
Met Haifa’s vollegrond bemestingsconcept ‘MyCoteN Mix’ kan specifiek worden afgestemd wat de bodem vereist.
Lees meer
Verslag 19e Telermaat Open
Dat boomkwekers een sportief volkje zijn bleek het afgelopen weekend wel weer. Vrijdag en zaterdag jongstleden werd er door vele boomkwekers of medewerkers daarvan deelgenomen aan het jaarlijkse open tennistoernooi Telermaat Open.
Lees meer
Messenstoffenproducent Haifa viert 50-jarig jubileum
Meststoffenproducent Haifa bestaat dit jaar exact vijftig jaar. Dat viert het bedrijf op de internationale tuinbouwbeurs IPM in Essen van 24 tot en met 27 januari 2017.
Lees meer
KLM Open op The Dutch met producten van Vos Capelle
Sinds de aanleg is Vos Capelle leverancier van onder andere meststoffen, bodemverbeteraars, plantversterkers en gereedschappen.
Lees meer
1 | 2 | 3
Optimaal rendement en weerbaarder gewas
De Mijdrechtse kwekerij Florizon Plants en Hebe Center uit Hazerswoude-Dorp gebruiken beide producten van Haifa. ‘Als onze planten op beurzen naast andere producten staan, zien ze er mede dankzij de Haifa-producten heel goed uit’, zegt Tim Fransen van Florizon Plants.
'Het loont om de juiste meststoffenmix tot op de bodem uit te zoeken'
Haifa lanceert een nieuw product, waarvoor het ureumstikstof coat en met landbouwmeststoffen op maat mengt: MyCoteN Mix.
Wat is er te zien op Plantarium 2017?
Nog een kleine maand te gaan en dan is het zover: Plantarium 2017. Elders in dit vakblad kunt u alles lezen over deze beurs wat betreft achtergrondinformatie en het programma.
Een goede waterhuishouding als basis voor een schoner teeltproces
Meststoffenproducent Haifa gaat met technisch teeltadviseur Lowie Weerts volop de markt in om kennis uit te wisselen voor de beste teeltresultaten. Samen met Ruud Veelenturf van Kwekerij Gebr. van der Salm vertelt hij waarop ze letten.
Haifa Group: 50 years of Growth!
Dit is het verhaal van een pioniersbedrijf met een innovatieve aanpak. Een verhaal dat begint bij het ontwerp van een productievestiging voor kaliumnitraat en dat eindigt bij een van de meest succesvolle merken ter wereld op het gebied van kunstmest. Meststoffenproducent Haifa heeft iets te vieren!
Van studente tot Miss Multicote
Dorien Geentjens (29) had eigenlijk alles tegen. Ze is Vlaams, vrouw, jong en blond in een sector die Hollands en een mannenwereld bij uitstek is. Ook komt ze niet uit een groene familie. En dan zat haar markt óók nog eens compleet op slot. Toch wist Miss Multicote, zoals ze inmiddels genoemd wordt, kunstmestproducent Haifa terug op de kaart te krijgen bij de boomkwekers.
Deelnemers Plantarium 2016
Show it!
Eind augustus vindt alweer de 34e editie van Plantarium plaats. ‘Plantarium 2016 showt sector in al zijn facetten’, kopte de organisatie afgelopen april in een persbericht. Het thema van dit jaar: 'Show It'! Boom in Business vroeg een paar exposanten wat zij laten zien.
1 | 2