Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Golfclub Zeewolde
Golflaan 1
3896 LL Zeewolde
Nederland

Tel: 0365225831
E-mail: info@golfclub-zeewolde.nl

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Ministerie I&W en RIVM op werkbezoek bij Golfclub Zeewolde
Vertegenwoordigers lieten zich tijdens het bezoek bijpraten door hoofdgreenkeeper Christian Nueboer, clubmanager Bart Beekmans en de baancommissie.
Lees meer
NGA Nieuws
Hoofdgreenkeeper Christian Nueboer: 'In elke halfverharding komt onkruid voor, maar bij dit pad hebben we nog niet hoeven ingrijpen
GC Zeewolde heeft gedurende de afgelopen twee jaar al zijn paden, met een lengte van in totaal 10 km, met de halfverharding Noorse Bestone 0/8 mm gerenoveerd.
Greens rollen met lichtgewicht Tru-Turf
Conventionele rollers zijn vaak wat zwaardere machines. Tru-Turf heeft een nieuwe lichtgewicht roller op de markt gebracht: de R50-11. VGR Groep adviseert greenkeepers deze roller te gebruiken om de greens zo strak mogelijk te houden.
Jongste hoofdgreenkeeper van Nederland geeft duidelijke leiding aan zijn team
Christian Nueboer weet van aanpakken. De 24-jarige jongeman volgde diverse opleidingen tot greenkeeper bij IPC Groene Ruimte en Has hogeschool, en werkte zich in no time op binnen golfclub Zeewolde.
Met de Green Deal in het vizier is er nu al wat moois gaande op Golfclub Zeewolde
In april is een Phytobac geplaatst op Golfclub Zeewolde en hiermee is deze golfbaan de eerste in Nederland. Christian Nueboer, met zijn 24 jaar de jongste hoofdgreenkeeper van ons land, vindt het een stap in de goede richting van de Green Deal.
De NGA verdient zilver
De NGA bestaat op 20 november 2016 exact vijfentwintig jaar. Een lange tijd, maar vooral ook een periode waarin heel veel bereikt is voor de golfsector en het vak van greenkeeping.
Gecoate meststoffen openen de deur naar een beter milieu
Internationale klimaatonderzoekers menen dat de Nederlandse overheid te weinig doet om de uitstoot van CO2 in ons land te reduceren. Ze noemen Nederland zelfs 'armzalig'. Die kwalificatie zou echter niet nodig hoeven zijn, zo meent Jan IJmker van Vitagro.
Primeur Toro Lynx voor Golfclub Zeewolde
Tot nu toe was het Toro Lynx-beregeningssysteem alleen in een gelijkstroomvariant (DC) te leveren. Met de installatie van een speciaal op Europa afgestemde AC-variant bij golfclub Zeewolde zwaait de deur naar de renovatiemarkt definitief open. In Zeewolde draait Toro Lynx nu voor het eerst ook op wisselspanning. Greenkeeper reisde af naar Flevoland om alle ins en outs te vernemen.
1 | 2