Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
VGR-Groep
Provincialeweg zuid 51
4286 LJ Almkerk
Nederland

Tel: 0183 401 306
E-mail: info@vgr.nl

www.vgr.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
De VGR groep kenmerkt zich door zijn eerlijke open bedrijfscultuur binnen de groen, gras en bodemsector. Hierbij willen wij de partner zijn waar u op kunt rekenen en bij wie de relatie voorop staat. U kunt bij ons terecht voor een totaalaanbod van service en innovatieve kwaliteitsproducten.

Dakota
Dolmar
Imants
Koro by Imants
Raycam
Sisis
Dennis
Lastec
Tru-Turf
VGR
CONTACTPERSONEN
Hans van den Hurk
Engineering & Development
hans@vgr.nl
Arwin Verschoor
Eigenaar / Verkoop
06 51 61 51 08
arwin@vgr.nl
Ruud de Deugd
Verkoop
06 46 07 13 63
ruud@vgr.nl
Martijn Holster
Adviseur
06 12 76 64 84
martijn@vgr.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Machines used during the FIFA World Cup
The 2018 FIFA World Cup will start on Thursday. In the past few month greenkeepers and other specialists have worked hard to deliver the 12 stadium fields and close to 40 training fields that will be used for the event.
Lees meer
Dennis Mowers ready for 2018 FIFA World Cup
No less than 88 Dennis mowers will be used to maintain the pitches in the various 2018 FIFA World Cup stadiums in pristine condition.
Lees meer
Open dagen VGR donderdag van start
15, 16 en 17 maart vinden in Almkerk de VGR Open Dagen plaats. Deelnemers krijgen een rondleiding door het bedrijf en kunnen machines bewonderen en in actie zien.
Lees meer
Succesvolle bodemdagen VGR, NGF en VAG
De VGR Groep heeft vorige maand twee succesvolle bodemdagen verzorgd in samenwerking met NGF en VAG.
Lees meer
VGR Bodemdagen op 22 en 23 november
Tijdens deze bodemdagen staat het motto van VGR, 'de bodem als basis', centraal. De dagen zijn bedoeld voor baancommissarissen en hoofdgreenkeepers.
Lees meer
VGR houdt succesvolle demonstraties op golfclub
Adviseur en dienstverlenend bedrijf VGR heeft een tweetal succesvolle demonstraties gedaan op de Damme Golf & Country Club.
Lees meer
VGR levert eerste Topchanger in Noorwegen
De VGR Topchanger 1600 is geleverd aan Atlungstad Golf, een 18-holes links course in het Noorse Ottlestad.
Lees meer
10 en 11 oktober: VGR en Sisis demodagen
Tijdens deze dagen demonstreert VGR diverse machines van het merk Sisis. Locaties zijn de Damme Golf- en Countryclub (10 oktober) en de Crossmoor Golf- en Countryclub (11 oktober).
Lees meer
Nieuwe Dennis-maaiers voor Royal Antwerp
Het Belgische Royal Antwerp Football Club heeft sinds vorige week de beschikking over een tweetal nieuwe Dennis Premier-maaiers.
Lees meer
VGR Groep levert Dennis-maaiers in België
VGR Groep heeft onlangs twee Dennis-maaiers van het type G760 geleverd aan de Ardennes American Cemetery and Memorial.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
'Elk jaar worden we beter! We staan al derde in de strijd om de VVCS-schaal'
Stadion-fieldmanager Paul Baas van De Enk Groen & Golf van de Amsterdam Arena, binnenkort Cruyff Arena, heeft op 17 en 18 april zijn verhaal gehouden voor ESSMA, de Europese vereniging van stadionmanagers. Hij is proactief bezig om 'zijn' veld optimaal te laten presteren en op de kaart te zetten. Is de VVCS-schaal de volgende stap?
SportsTurf.eu news
Sportsturf.eu is the first online portal for the pan-European turf industry. An digital newsletter is send on a weekly base to all people interested in developments in the industry. Circulation 3500.
Een finalewaardige grasmat in de Grolsch Veste
Afgelopen zomer hebben wij tijdens het EK vrouwenvoetbal 2017 kunnen genieten van een knap staaltje voetbal. De finale tussen de Nederlandse en Deense dames werd gespeeld in de Grolsch Veste van FC Twente. Fieldmanager Henry de Weert zorgt er al jaren voor een fantastisch veld.
VGR stelt met compostering de bodem op de eerste plaats
'De bodem als basis' is al jarenlang het uitgangspunt van VGR Groep. Het juiste percentage organische stoffen in de bodem is van essentieel belang voor een goede bodemsamenstelling. Compostering en verwerking van organische stoffen spelen een grote rol in de visie van VGR.
Onderhoud én compostering onder één dak
Gemeenten hebben hun handen vol aan groenbeheer. Goed groenbeheer bestaat niet alleen uit snoeien en zagen, stelt VGR Groep, ook compostering en verwerking vragen de nodige aandacht.
Greens nóg efficiënter onderhouden
De VGR TopChanger heeft inmiddels zijn weg gevonden naar meerdere Nederlandse sportvelden en golfbanen. Dat betekent echter niet dat de ontwikkeling van de machine stilstaat.
Klaar voor het nieuwe seizoen
De zomer is traditioneel het moment waarop sportclubs hun natuurgrasveld laten renoveren of groot onderhoud uitvoeren; zo ook bij NEC. De Nijmeegse club schakelde VGR Dienstverlening in voor groot onderhoud aan het hoofdveld en het eerste trainingsveld.
Greens rollen met lichtgewicht Tru-Turf
Conventionele rollers zijn vaak wat zwaardere machines. Tru-Turf heeft een nieuwe lichtgewicht roller op de markt gebracht: de R50-11. VGR Groep adviseert greenkeepers deze roller te gebruiken om de greens zo strak mogelijk te houden.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6