Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Greenmix
Duyvekotstraat 3
5066 BP Moergestel
Nederland

Tel: +31645072246
E-mail: rob@greenmixgolf.nl

BTW: LU 20041980

www.greenmixgolf.com
OMSCHRIJVING MERKEN
Greenmix is sinds 1997 gespecialiseerd in meststoffen en graszaden met een focus op golfbanen. Onze producten helpen greenkeepers met het verkrijgen of onderhouden van een gezonde grasmat. Doordat wij enkel traditionele meststoffen verkopen, kunnen alle producten moeiteloos in elk bemestingsschema gebruikt worden. Verspreid over Europa zijn wij actief in de landen Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje.


Naast onze eigen productie van meststoffen onder het Greenmix label, vertegenwoordigen wij de gerenomeerde merken The Andersons, Farmura en Innoseeds.

Greenmix is de exclusieve verdeler voor het Amerikaanse The Andersons voor de Benelux. The Andersons is gespecialiseerd in zeer hoogwaardige meststoffen.

Farmura bestaat inmiddels al ruim 40 jaar en mag de absolute pionier worden genoemd op gebied van zeewierproducten. De door Farmura ontwikkelde Porthcawl is het bekendste product, deze organische meststof op basis van zeewier activeert het bodemleven en zorgt voor een diepe wortelgroei.

Onder de naam Greenmix hebben wij een zeer divers programma met producten ontwikkeld. Met onder andere de unieke XCU stikstof korrel, dit is een dubbel gecoatte korrel. Het grote voordeel van de producten onder het eigen label is dat we vanaf 4 ton elke gewenste samenstelling kunnen maken die een greenkeeper wenst.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de graszaad branche is Innoseeds een zeer gewaardeerde naam. Met de Masterline producten lijn heeft Innoseeds een programma ontwikkeld speciaal voor golfbanen. Met uiteenlopende mengsels van engels raaigras tot diverse roodzwenk mengsels. Tevens heeft Innoseeds hoge posities op de Bingley lijst met de wit struisgrassen.
THE ANDERSONS
www.theandersons.com

FARMURA
www.farmura.co.uk

INNOSEEDS
www.innoseeds.nl

GREENMIX
www.greenmixgolf.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Greenmix nieuwe dealer van Aquatrols in de Benelux
Per 1 juni 2018 is Greenmix dealer geworden van Aquatrols-producten.
Lees meer
Greenmix breidt distributie van Maxstim uit naar Nederland
Vanaf 26 januari is Greenmix exclusief distributeur van Maxstim Sport+ in de Benelux. Na een succesvol jaar in België en Luxemburg is nu de Nederlandse markt toegevoegd aan het distributienetwerk.
Lees meer
Een groene mat tijdens extreme droogte
Het voorjaar van 2015 kende een zeer schrale en droge start met later extreem hoge temperaturen.
Lees meer
Wormen overlast verminderen
Wormenoverlast kan soms aan de orde zijn op sportvelden en golfbanen zeker nu in het najaar. Greenmix heeft een biologisch makkelijk toepasbaar product wat deze problemen direct verminderd.
Lees meer
Vernieuwde brochure Greenmix voor 2014!
Voor het nieuwe jaar heeft Greenmix zijn brochure flink uitgebreid. Met de toevoeging van een aantal compleet nieuwe producten op de Nederlandse markt.
Lees meer
Belgisch Greenmix spreidt zijn vleugels verder uit in Nederland
Het Belgische Greenmix heeft specifiek voor de Nederlandse markt, in de persoon van Rob Hoekstra, een vertegenwoordiger aan haar team toegevoegd.
Lees meer
Overzicht meststoffen Fieldmanager
Overzicht meststoffen Greenkeeper
Betere banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen. Uw project ook op deze pagina´s in Greenkeeper?
Evolutie van de tool van de toekomst
Iedereen die langer dan acht jaar op een golfbaan werkt, heeft wel eens van de wetting agent Primer gehoord. Ondertussen hebben de ontwikkelingen op dit gebied niet stilgestaan. Mark Timmerman van Prograss spreekt daarom als we het over de nieuwste surfactants (wetting agents) hebben liever over een product om de water- en luchthuishouding in de bodem beter te managen. . .
Synergie tussen twee gemengde producten lijkt interessant
Greenmix brengt een nieuw product op de markt: Porthcawl Extra. Het gaat om een voorgemengde combinatie van Porthcawl - een vloeibare organische meststof op basis van zeewieren en een mengeling van organische ingrediënten - met een surfactant. Vocht en voedingsstoffen raken hiermee beter verdeeld over de wortelzone.