Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Van der Haeghe BV
Elzenhof 7G
4191 PA Geldermalsen
Nederland

Tel: 0345 788104
Fax: 0345 788102
E-mail: info@vanderhaeghe.nl

www.vanderhaeghe.nl
PROGRAMMA MERKEN
ISEKI BIEDT EEN COMPLEET PROGRAMMA VAN TRACTOREN VAN 17 PK TOT 100 PK EN MAAIMACHINES VAN 5 PK TOT 50 PK. FERRIS PROGRAMMA VAN ZERO TURNS MET VERING. HÖRGER IS FABRIKANT VAN KUNSTGRASREINIGERS EN BOMFORD IS DE FABRIKANT VAN ARMMAAIERS ISEKI, FERRIS, HÖRGER, BOMFORD, SNAPPER, ECO
CONTACTPERSONEN
Michaël van der Lienden
Verkoopleider NL
06 537 551 37
m.vanderlienden@vanderhaeghe.nl
Tilko Gernaat
Rayonmanager Noord Nederland
06-51424042
tgernaat@vanderhaeghe.nl
Aard Pennings
Rayon manager Zuid Nederland
0610959176
a.pennings@vanderhaeghe.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
NIEUWE FERRIS MAAIER MET UNIEK MAAIDEK CONFIGURATIE
Ferris importeur Van der Haeghe BV uit Geldermalsen introduceert een nieuwe Zero Turn maaier met benzinemotor. Het model 400 is uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van maaidek technologie.
Lees meer
Nieuwe Iseki TLE 4490 compacttrekkers
Iseki breidt zijn lijn van Premium Eco tractoren uit. In 2016 werd het model TLE 3400, met een vermogen van 40 pk, op de markt gebracht. Op de beurs GTH 2017 brengt importeur Van der Haeghe BV uit Geldermalsen de TLE 4990 als noviteit mee.
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
De Groenmakers kiest voor Ferris
Marmix Tuin- en Parkmachines leverde bij De Groenmakers twee Ferris zero turn-maaiers af. Medewerkers van De Tuinman, onderdeel van De Groenmakers, gaan ermee aan de slag.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Köppl: ideaal voor mechanische onkruidbestrijding
Importeur Van der Haeghe uit Geldermalsen zal op de GTH Demo-Doe-Dag drie verschillende Köppl-machines tonen en demonstreren, die ingezet kunnen worden voor onkruidbestrijding.
Lees meer
Import van Köppl bij Van der Haeghe BV
Per 1 april neemt Van der Haeghe BV uit Geldermalsen de distributie over van het Duitse merk Köppl voor de Nederlandse markt. De import wordt overgenomen van de firma Stierman de Leeuw uit Apeldoorn.
Lees meer
Grote, kleine en nieuwe deelnemers op 3e editie Groentechniek Holland
De acquisitie voor Groentechniek Holland is in volle gang. Na twee succesvolle edities vindt van dinsdag 12 t/m donderdag 14 september GTH 2017 plaats in Biddinghuizen.
Lees meer
Van der Haeghe BV aanwezig op Nationaal Sportvelden Congres
Van der Haeghe BV uit Geldermalsen is importeur van Iseki compacttrekkers/maaimachines en van Hörger kunstgrasreinigers.
Lees meer
1 | 2 | 3
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
'Bijzonder dat dit merk zo veel verschillende werktuigen aanbiedt'
Met hun dieprode kleur steken de vele Köppl-machines in de showroom van Van der Haeghe mooi af tegen de koningsblauwe Iseki-trekkers. Glanzend onder de showroomspots lijken ze gloedjenieuw, maar de achtergebleven grassprietjes verraden dat de apparaten wel degelijk gebruikt zijn.
'Snel maaien is alles-bepalend voor de total cost of ownership'
Het Amerikaanse Ferris, fabrikant van professionele maaiers, toonde op 7 maart met importeur Van der Haeghe bv zijn nieuwe modellen voor 2017 bij Briggs and Stratton Netherlands in Herten.
Multifunctionaliteit als uitgangspunt
Van der Haeghe is importeur van verschillende tuin- en parkmerken, waaronder Ferris. Zo heeft Van der Haeghe onder meer de Ferris IS 5100Z in het assortiment. De IS 5100Z is een full-size zero-turn-maaier die vooral geschikt is voor landschapsverzorging en het maaien van gazons.
Klachten over blessures op kunstgras zouden overbodig moeten zijn
Een aantal lelijke blessures bij spelers van PEC Zwolle en een onderzoek van AVRO/TROS Radar deden de discussie over de veiligheid van kunstgras onlangs weer in volle hevigheid losbranden.
Krachtige maaier voor 'grof geschut'
Als Nederlands importeur voert Van der Haeghe Tuin- en Parkmachines uit Geldermalsen sinds enkele jaren een ruim assortiment (front)maaiers van de Japanse fabrikant Iseki. Jongste aanwinst in de SF-frontmaaierserie is de Iseki SF 450.
'Golf speel je op gras, niet op groen'
Herbert van Hout haalt een zomertje door. Niet omdat hij onmisbaar is, maar omdat hij geen seconde wil missen van de metamorfose die 'zijn' golfbaan Overbrug in Helmond ondergaat. Met zijn collega's van De Enk uit Renkum heeft de hoofdgreenkeeper vorig jaar nieuwe greens en tees ingezaaid.
1 | 2
FOTOREPORTAGE