Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Hollandsche Greenkeeping Maatschappij HGM
Oudendijk 94
4285 WL Woudrichem
Nederland

Tel: 06 139 672 07
E-mail: hans@hgmgolf.nl

BTW: NL850290879B01
KvK: 52078027

www.hgmgolf.nl
OMSCHRIJVING
De Hollandsche Greenkeeping Maatschappij is een aannemersbedrijf dat zich bezighoudt met aanleg, onderhoud en renovatie van golfbanen. We zijn een jong bedrijf met veel kennis en ervaren mensen, die weten wat de klanten anno nu vragen, namelijk kwaliteit voor een andere prijs.
CONTACTPERSONEN
Hans Schaap
directeur
06 139 672 07
hans@hgmgolf.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nederlandse greenkeepers helpen op BMW International Open 2018
Op 21 tot en met 24 juni jl. vond de BMW International Open plaats op Golf Club Gut Larchenhof in Pulheim. Onder andere Greenkeeper Of The Year Arjen Westeneng reisde af naar Duitsland om te helpen.
Lees meer
Hollandsche Greenkeeping Maatschappij bouwt verder in Duitsland
Golfclub Wasserburg Anholt wordt momenteel uitgebreid. HGM legt zes nieuwe oefenholes aan, als aanvulling op de bestaande achttien holes.
Lees meer
Geo-certificaat voor de Haarlemmermeersche Golfclub
De Haarlemmermeersche heeft samen met NLadviseurs en de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij naar deze certificering toegewerkt.
Lees meer
Golfbaan Weesp kiest voor Hollandsche Greenkeeping Maatschappij
Er is veel te doen geweest rondom golfbaan Weesp, maar inmiddels is de golfbaan weer geopend. HGM zal het onderhoud van de baan gaan verzorgen.
Lees meer
Renovatie op Haarlemmermeersche Golfclub van start
Op de Haarlemmermeersche golfclub is HGM afgelopen week gestart met de renovatie van de par-3 Bolstra baan. Ook de driving range wordt grondig gerenoveerd.
Lees meer
HGM en Golfbaan de Breuninkhof tekenen contract
De nieuwe eigenaren van Golfbaan de Breuninkhof hebben gekozen voor de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij voor het onderhoud van de baan.
Lees meer
Joris Slooten vertrekt bij NGF en gaat naar HGM
Joris Slooten verlaat per 1 februari de NGF en treedt in dienst bij de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) in de functie van operationeel directeur golf.
Lees meer
De meest gelezen nieuwsberichten op greenkeeper.nl
Het einde van 2017 nadert en dus is het tijd om even terug te blikken op de populaire thema's van dit jaar, met de vijf best gelezen nieuwsberichten.
Lees meer
HGM en Heemskerkse Golfclub gaan samenwerking aan
Per 1 januari 2018 neemt de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) hoogstwaarschijnlijk het onderhoud over op de Heemskerkse Golfclub.
Lees meer
HGM tekent vijfjarig onderhoudscontract met Haarlemmermeersche Golfclub
De Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) heeft onlangs een nieuw, vijfjarig onderhoudscontract afgesloten met de Haarlemmersmeersche Golfclub.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Wiedenmann maakt ernst van de Nederlandse markt
Vraag een gemiddelde greenkeeper of fieldmanager wat een wrikbeluchter is en de kans is groot dat u een glazige blik terugkrijgt. Toch is dat de machine waarmee Redexim al meer dan dertig jaar geleden naam maakte in het wereldje.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Update maaien met losse handjes
Onbemand maaien lijkt een hype te worden. Bij een van de Nederlandse groenaannemers lopen er nu al totaal zeventien.
De drone bepaalt waar onbemand gemaaid gaat worden
Traditioneel worden bestaande maaiers omgebouwd en van software voorzien. Ze kunnen dan teach and playback en/of dynamisch maaiend het werk van de greenkeeper overnemen: zonder maaifouten
Peloton golfbaanaannemers duchtig opgeschud
In 2013 organiseerde dit vakblad voor het eerst een inventarisatie van de verhouding tussen uitbesteden en zelf doen onder golfbanen. De aanleiding was een gestage toename van het aantal banen dat zijn greenkeeping buiten de deur doet. Aan die trend lijkt weinig te zijn veranderd, maar er zijn wel de nodige wijzigingen in het golfbaanonderhoud.
'Werken op banen in het buitenland levert onschatbare ervaring en een waardevol netwerk op'
Melissa Minnaard (31), greenkeeper op The International, is een vreemde eend in de bijt van genomineerden voor Greenkeeper of the Year. Niet zozeer omdat zij een vrouw is, want Jolanda Vonder ging haar al voor, maar ze is pas anderhalf jaar werkzaam in het vak.
'We kunnen niet meer om precisielandbouw heen'
HGM heeft onlangs een pilot gedraaid met een drone op golfbaan Burggolf St Nyk in Sint Nicolaasga in Friesland. Daarmee wil HGM eerst in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst. Net als in de rest van de markt, stelt men zich ook daar de vraag: investeren of niet investeren?
Beter banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen.
1 | 2
FOTOREPORTAGE