Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Relatiedag NLadviseurs


Datum:  donderdag 15 maart 2018
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Larensteinse laan 26B, Velp, gebouw Helicon Velp

Op donderdag 15 maart organiseert NLadviseurs weer zijn jaarlijkse relatiedag. De dag staat in het teken van duurzaamheid: minder pesticiden en meer biodiversiteit.

Met het oog op 2021 is er voor golfbanen alle reden om toe te werken naar chemievrij beheer. Op de relatiedag helpt NLadviseurs golfbanen om in actie te komen. De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed Larenstein in Velp, op de locatie van Helicon Velp.

Programma
Samen met Lumbricus, expert op het gebied van bodemkwaliteit in relatie tot grasvitaliteit, en SGL, specialist in het verzamelen van data voor bijsturing van het beheer van natuurgras, zorgt NLadviseurs voor een gevarieerd programma, waarmee relaties hun voordeel kunnen doen. In drie actieve masterclasses komen bezoekers alle noviteiten te weten op het gebied van biodiversiteit, bodemkwaliteit en contractbeheer. 's Middags laat het bedrijf zien hoe datastromen kunnen helpen bij doelmatig beheer. In een presentatie wordt het geheel vernieuwde Environmental Management System (EMS) getoond.

Het programma begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. De dag is geheel verzorgd en deelname is gratis; aanmelden kan via deze link. Op de website van NLadviseurs is het volledige programma te vinden, evenals een toelichting op de masterclasses.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM