Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen

Nationaal Golf & Groen symposium


Datum:  donderdag 7 december 2017
Tijd: 9:30 - 18:00 uur
Locatie: Theater Maitland, De Horst 1, 3971 KR Driebergen

Op donderdag 7 december wordt een nieuwe editie georganiseerd van het Nationaal Golf & Groen symposium. Het thema is dit jaar 'Geel is het nieuwe groen', verwijzend naar de overgangsfase waarin baanbeheer zich momenteel bevindt met het naderende verbod op pesticiden.

Greenkeepers (hoofd en assistent), bedrijfsleiders, managers, baancommissies, onafhankelijke adviseurs, baanarchitecten, opleidingsinstituten, besturen, directies en leveranciers zullen 7 december op interactieve wijze spreken over oplossingsrichtingen. Ook de partners in de Green Deal Sportvelden zullen aanwezig zijn op het symposium, dat georganiseerd wordt door de NGF, NVG, NGA en de DTRF. Dagvoorzitter is Elsemieke Havinga.

Programma
Het programma begint om 9:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. Er zullen lezingen gegeven worden door onder meer Bernd Leinauer (DTRF), Niels Dokkuma (NGF), Koert Donkers (NGA/Princenbosch) en Maarten Delfortrie (Noordwijkse GC). Na afloop van het reguliere programma wordt de Greenkeeper of the Year 2018 bekendgemaakt, evenals de Toro Greenkeeper Student of the Year.

Beperkte capaciteit
Het symposium vindt weer plaats bij Landgoed de Horst in Driebergen (Maitland theater). In verband met de beperkte capaciteit van 300 stoelen zal bij overinschrijving voorrang gegeven worden aan beheerders van golfbanen. Aanmelden kan via de website van het evenement.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM