Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen

NGF-seminar 'structurele speelkwaliteit'


Datum:  donderdag 14 september 2017
Tijd: 9:30-13:30 uur
Locatie: Evenementenhal Gorinchem

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) organiseert op donderdag 14 september het agronomieseminar 'structurele speelkwaliteit'.

Tijdens deze interactieve themaochtend passeren verschillende onderwerpen omtrent agronomie de revue. Zo vertelt Joris Slooten over de stand van zaken rond de Green Deal en wordt door hem het onderwerp structurele speelkwaliteit verder uitgediept. Niels Dokkuma zal meerdere voorbeelden van good practices bespreken om tot structurele speelkwaliteit te komen. Hij geeft ook een toelichting over Integrated Turfgrass Management.

Verder vertellen golfbaanarchitecten over hun rol in structurele speelkwaliteit, geeft Greenkeeper of the Year Vincent de Vries (J. de Ridder BV) uitleg over zijn werkwijze, en is de Deen Per Rasmussen aanwezig om te vertellen over sustainable greenkeeping in Denemarken.

Programma
9:30 uur Ontvangst
10:00 uur Seminar (inclusief pauze)
13:00 uur Lunch
13:30 uur Mogelijkheid tot bezoek KLM Open

Het seminar vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem, nabij golfbaan The Dutch. Deelname kost 20 euro per persoon. Aanmelden kan via de website van de NGF; daar is ook een overzicht van de sprekers te vinden.


nieuw event opgeven

VACATURES